AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Bana sorarsan, hepsini düzelt. Düzelt ki gece gündüz gına gelsin, düzelt ki bundan sonra "abi bi yerde okudum bi teknik varmış dur hemen sitemde yapayım" deme! Bir musibet bin nasihattan iyidir. Bak bende böyle yapıyorum. Otomatik olma şansı bile varsa elle yapıyorum tek tek. Ki unutmayayım bu çektiğimi. Kendinize ceza verin. Bu kötü değil. Sizi doğruya yaklaştırır. 400 içeriği tek tek düzelt. Yok dersen site senin. Karar senin. Bundan sonraki içerikleri o şekilde yapma diyebilirim ancak. Sitelerin tutmaması, para kazanamamanız, bakın dost acı söyler, acı çekmemeniz yüzünden. Uykusuz kalın 1 ay, başınıza ağrılar girsin. Tek tek girin. Bakın ondan sonra işler nasıl değişiyor. Kurumsal olmayan, site sahibi webmaster olan yani, adam 10 liraya almış domaini basmış wordpresi bu kişiler, hala wiki paketleri peşinde ömür çürütüp gençliklerini harcıyorlar. Siz o hataya düşmeyin diyorum ben. 1 ayınızı düzenleme için feda edin gerekirse, yoksa bir ömür zaten birşey yok zaten. Ben yakın zamanda bir hata yaptım destek verdiğim bir sitede. 3225 fotoğrafı yanlış yükledim tek seferde, ve tek seferde düzeltme şansım var tekrar. 4 gündür 3225 fotoğrafı teeeek tek yüklüyorum yarısını yeni geçtim daha göz beyin kalmadı. Neden? Unutmayayım bir daha gelişi güzel iş yapmayayım diye. Site sahipleri içeriklerinden üşenmesin. Sitenizi ekmek kapısı olarak görün. Yeni bir dükkan açtığınızı varsayın. Heyecanlı olun. Müşterilerim geldiğinde memnuniyetsiz gönderemem aman nasıl daha iyi olabilirimin derdine düşün. Seo sitenin kendisinden başlar. Bu yüzden tüm içerikleriniz standartlara uysun, ki, ileri seviye seo da sıkıntı çekmeyin.

Not : Sana söylüyorum kızım, gelinim sen anla! Misali, sorduğun sebep oldu genele yazdım bu yazıyı şahsınla bağdaştırma sakın öyle bir niyette hiç olmadım. Sen saydıklarımı halletmeye çalış önce sonrasına birlikte bakacağız zaten.


Haklısın hocam aynen dediğin gibi oldu. Bu işleri öğrenmek için sürekli makale okuyorum ve sanıyorum ki her okuduğuma inanıyorum ve siteme uyguluyorum. Bu aşamada bizim için belirttiğiniz gibi belirli bir standarda çevirmek olacak işimiz. Baştan aşağı hepsini düzelteceğim fakat bir daha geri dönmemek için bana bir şablon verir misiniz. Mesela ben tariflerin üzerinde hit gelecek kelimeleri sıralıyorum vs. bu doğru mu. Bunu da bir yerde okumuştum.?
Etiketleri tekrar gözden geçireyim mi ?
Tarifleri içerisinde anahtar kelime kullanımları nasıl olmalı (altı çizili italik bold olması gerektiğini okumuştum yine)
Bir de başlık yazarken Mercimek Çorbası mı yoksa Mercimek Çorbası Tarifi şeklinde mi yazmalıyım.
Biliyorum çok soru sordum gece gece kusura bakmayın. :)

Ek olarak: Şimdi kontrol ediyorum az önce verdiğiniz listeye göre, 404 sayfam yok ama 400 kodlu sayfalarım var. (resimler genellikle bunları nasıl düzeltirim . Örnek url'yi atıyorum pm'den.)