-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / K
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haber içerikli sayfamın her gün Google Analytıcs kanalıyla durumunu kontrol ediyorum. Sayfama ziyaretçiyi genel olarak Facebook'taki üç sayfamız aracılığıyla sağlamaktayız. Sitemin hemen çıkma oranını yüzde 80'in altına bir türlü düşüremedim. Bu da hoşuma gitmiyor. Sizin siteleriniz için bu oran kaç? Bir de sayfada kalma süreleriniz nasıl?
tworhino
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hemen çıkma oranı:%0,40
Ortalama sitede geçirilen süre:00:02:19
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yandexe göre hemen çıkma oranım ortalama olarak %27
dünün istatistiğine göre de tek gün olarak %11
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / K
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim hemen çıkma oranı sizinkilere göre korkunç noktalarda. yüzde 80 altına inmiyor, haberi hemen açıp kapıyorlar galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende %20 civarı, %80 çok büyük bir rakam girenlerin neredeyse hepsi hemen kapatıyor siteyi demek...Facebooktan gelen adamın ilgisini çekmiştir de gelmiştir, eğer hemen siteyi terk ediyorsa demekki aradığını bulamıyor...yanlış bir şekilde siteye adam çekiyor olabilirsiniz. bu oranın %25 altında olmasının iyi olduğunu okumuştum bir yerlerde...100 kişi girip 80 i hemen çıkacağına 25 kişi girsin sitede dursun daha verimli olur sanırım, bu hemen çıkmalar ort.ziyaret süresini de düşürüyordur
Düş Atölyesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ort. Ziyaret Süresi : 00:07:19
Hemen Çıkma Oranı : %35,63
(1 Aylık sitenin oranlarıdır yeni açtım.)
Benim sitemin verileri bu kardeşim fakat seni site baya yüksek ya :(
Sana tavsiyem :
1 - Tasarımını iyileştir.
2- Gereksiz abuk sabuk reklam var ise kaldır
3- Haberlerini okurken kullanıcılarının başka haberleri geçmesini sağlayacak ufak tefek eklemeler yaparak sitende gezinme yollarını kolaylaştır.
4- Sayfanı kasacak özelliklerden uzak durmanı söylebilirim sayfanın çok geç açılması kullanıcıyı iter atıyorum facebook'ta haberinizi gören birisi haber ilgisini çekmeyebilir fakat okumak ta isteyebilir okumak için tıkladığı zaman sitenin geç açılması onu okumaktan vazgeçirecektir ve çıkacaktır siteden buda senin hemen çıkma oranına yansıyacaktır.
Açıkcası bildiğim ve tecrübelerim bunlar bazılarını biliyorsunuzdur belki de yine söylemek istedim bilmeyenler için faydası dokunur.
Umarım sitenizde kalıcı ziyaretler alırsınız.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim sitem yeni ve birazda hit toplarken sosyal ağı kullanıyorum bu sebeple baya bi düşük malesef.