Konu için teşekkür ederim,güzel bilgiler vermiş konu sahibi emeğine sağlık.

Birkaç şeyde ben eklemek isterim ; toolbar konusunda yanlış bilgi var herkeste, toolbar alexa'da sizi düşürmüyor eğer toolbarı kullanan üyeniz var ve toolbar aracını kullanarak sitenize giriş yaparlarsa o zaman bir etkisi oluyor.

Gelin görün ki bizim internet kullanıcıları google ' yandex yazıp yandex'ten arama yapan bir kitle :D kaldı ki toolbara tıklayıpta senin sitene girmeyeceği kesin bir de o toolbarları virüs zanneden kesimde var onları saymıyorum bile aman kurma bu virus deyip toolbarı kurmayanlarda var boşa çaba olur.

Yeni site sahiblerinden biriside benimdir heralde 1 ay kadar oldu sitemi açalı ve şuan alexe değerim 612,932 dünyada türkiyede 5 binlerde...

Tek yaptığım alexa widgetini eklemek, refresh kodunu sadece index sayfama koydum ve sürekli özgün güncel içerikleri girdim + sosyal paylaşım sitelerinde açtığım her konuyu paylaştım ve böylelikle alexa'da düşüyorum.

Alexa sadece toolbara,widgete bakmıyor alexa sayfanızı ziyaretine'de çok önem veriyor.Twitter ve facebook sayfalarımda alexa sayfamı her gün paylaşmaktayım ve girip bakanlar sayesinde yine düşüyorum.