-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam pardus kullanmayı neden istiyorsun ki ?
Daha yeni çıktı diyebileceğimiz ve windows'ta bulunan birçok özellikten mahsun kalmış bir işletim sistemidir Pardus. Bu yüzden Windows 8'i kullanmanı tercih ederim. Bu arada Windows 8'de yeni çıktı diyeceksin fakat Windows ile Pardus arasında gerçekten büyük fark var yani Xp bile Pardus'tan iyidir bana göre...
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bence hiç kurma hocam ben 2 yıl ubuntu pardus ve slax sürümleri kullandım pardus tamam milli ama her işini göremessin bir noktada bir windows a ihtiyacın olacak illa kurucam diyorsan iki işletim sistemide kurulabiliyor açılışda sorar pardusmu windows 8 mi seçersin ne kullanmak istiyorsan ona göre açarsın yok pc kasar diyorsan ki kasmas ama slax işletim sistemini bir usb belleğe bile kurabilirsin hatta ubuntuyu pardusuda kurabilirsin benim evde flaş bellek çok her biri içinde farklı işletim sistemi kurulu tak pc ye bootla çalştır işin bitince çıkar windows ile devam et.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Naçizane fikrim eğer windowsa para verdiyseniz kullanın derim.Öyle bir düşünceniz olursa bir daha ki sefere freedos işletim sistemi olan bir laptop alırsanız hem daha ucuza almış olursunuz hemde boş yere windowsa para vermemiş olursunuz :)