lostyazilim

Arkadaşlar sizce nasıl gidiyor?

24 Mesajlar 3.442 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

Modesly adlı üyeden alıntı

ahmet devam et yapmaya bırakma peşini yeni başlamana rağmen güzel şeyler çıkarıyorsun. footer ve header aynı olmuş footer a daha deişik şeyler yapsan daha iyi olur.

Teşekkür ederim. Önceden Html/css bana çok zor geliyordu. O yüzden yaptığım tasarımları PSD halinde bırakıyordum. Şimdi öğrenince çokta zor olmadığını fark ettim. Sonuçta herkesin yapabileceği bir olay. Neden ben yapamıyım dedim. Birkaç gün araştırdıktan sonra, kolay olduğunu ve yapabileceğimi anladım. Zaten ara sıra araştırdığımdan kodlara alışıktım. Bu düşüncemi kullanarak, önceden yaptığım PSD leri html/css'e dökmeye başladım. İnşallah ta geliştireceğim. Şimdi ki hedefim ise WP Entegre. :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

stiltasarım adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim. Önceden Html/css bana çok zor geliyordu. O yüzden yaptığım tasarımları PSD halinde bırakıyordum. Şimdi öğrenince çokta zor olmadığını fark ettim. Sonuçta herkesin yapabileceği bir olay. Neden ben yapamıyım dedim. Birkaç gün araştırdıktan sonra, kolay olduğunu ve yapabileceğimi anladım. Zaten ara sıra araştırdığımdan kodlara alışıktım. Bu düşüncemi kullanarak, önceden yaptığım PSD leri html/css'e dökmeye başladım. İnşallah ta geliştireceğim. Şimdi ki hedefim ise WP Entegre. :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

herkez anasının karnında öğrenmiyor ztn dediğim gibi devam et wp entegreyide yaparsın bizde zamanında az araştırmadık az video izlemedik.

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

Modesly adlı üyeden alıntı

herkez anasının karnında öğrenmiyor ztn dediğim gibi devam et wp entegreyide yaparsın bizde zamanında az araştırmadık az video izlemedik.

Teşekkür ederim. Sizede iyi çalışmalar.

skandeniz skandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek .
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 656
  • Beğeniler 64 / 114
  • Ticaret 12, (%100)
Hocam ana sayfada okunma kategori gibi şeyleri yazıyla değil de ikonla yapsanız daha iyi durur gibime geliyor.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al