hocam yemek tarifleri ile ilgili söylediklerinizin bir çoğunu uyguladım. Sadece geçmişe dönük olanlar çok zor geldi onları yapamadım. Bu aşamadan sonraki izleyeceğimiz yol nedir ?
Neden zor geldi? Ben hala çalışıyorum hangi link ne yapmış hangi cümle baz alınmış indexte diye(: Zor gelmesin. Para da zor gelir o zaman. Canınız yanacak ama hissetmeyeceksiniz. Acı yok çekirge(: Bundan sonrasına konsantre ol ve tüm işlemlerin index aldığından emin ol. İndex almamış ise ne yapsanda google arama motorunun bundan haberi yok demektir. İşlemlerin index alsın. Bana mesajla site adresini ilet. Buna göre ne olmuş durumuna bakmamız lazım. O duruma göre 2. aşamaya geçelim. İşin peşini bırakma ve mesaj atmayı unutma
Ek Olarak:
pm attım size.
Yanıtlandı
Ek Olarak:
Osman Ökkeş adlı üyeden alıntı
www.sosyalkral.comsitem en son 13.08.2013 indexlenmiş
Günlük olarak düzenli içerik giriyorum ama indexlemiyor
Bunun sebebi nedir?
Temel google algoritmalarını oturtmayan yeni sitelerin çok sık karşılaştığı bir durum bu index sıklığının oturması. Öncelikle şunu bilin oturur. Zamanla düzelir. Hiç bir sorun yok. Bu olağan bir durum. Birçok yeni site zaten bu şekilde. (Düşük ve orta ölçekli) Sonrasında ne yapılabilir. İçerik girmeye devam edin yeter. Elbette başka yollar var ping atmak vs gibi ama suni yaptırımlar işinize uzun vadede yaramaz. Bu yüzden tavsiye etmem olanaksız. Siz içeriklerinizi aynı hızda devam edin. Ayrıca içerikler özgün ise yakın zamanda bir çok başlıkta iyi yerlere geleceksiniz. Belli algoritmalar var bu yüzden oturması gerekiyor bu sizi yavaşlatmasın aksine hızlandırsın. Siteniz özgün ve istikrarlı ise en geç 3 ay süresinden sonra hemen beklenmedik hitlerle karşılaşır ve bu iyidir. Robots.txt ve sitemap dosyası bunların olması yeterli. Siz içeriğe odaklanın ve hız kesmeyin. Bu çok olağan bir durum bu yüzden aynen devam.