Resme bakıp hata olduğunu anlamayacak kadar yetiye sahip değilseniz bu yaştan sonra ben size bu yetileri kazandıramam. Yazı yazmak için yazmayın.
"Kusura bakmayın" deyip, "Şu bileşeni ya da eklentileri kullanıyorum, ya da şu kodları kullanarak son yorumları gösteriyorum, şunları denedim olmadı" vb. şekillerde bilgi vermek yerine, anlayışsızlığıma dem varmanız çok ilginç doğrusu. Resme bakıp, hangi kodları kullandığınızı bilmeden ne söylememizi istiyorsunuz? Resimden kullandığınız kodları bilmemize imkan var mı?
Resimden anlaşılan Türkçe karakterlerin dönüştürüldüğü, bu nedenle sorunlu göründüğü anlaşılıyor ancak neden dönüştüğünü ancak kodlara bakıp, söylemek mümkün.
Yardım istemenin de bir adabı vardır; yardım edeceklere önce siz yardım edip, probleminizi açıkça yazmanız, eğer bir kodla ilgili bir sorun varsa kodları vermeniz, probleme neden olabileceğini düşündüğünüz işlemlerle ilgili bilgi vermeniz gerekir.
Bir resim koyup da haydi problemimi çözün diyerek yardım alabileceğinizi gerçekten düşünüyor musunuz?
Çok yazık...