Aslında sağlam laptoplarda var :)

Zen adlı üyeden alıntı

masaüstü al eğer çok gezici değilsen. Kafana göre nasıl bir performans istiyorsan pc den parçaları al topla en iyisi...


Geziciyim film çok izlerim.Ama ekranın büyük olmasını istiyorum 15 inçlik bana yaramaz :).Toplama daha mı iyi oluyor ? Peki vatan bilgisayar toplama yapıyor mu ? bilgin var mı ?

KraLo adlı üyeden alıntı

Masaüstü önerirrim :)


Önerin için teşekkür ederim :)

Roycolt adlı üyeden alıntı

Hazır bilgisayarı önermem hiçbir zaman. Kendin topla, kendin kur. Laptop alacaksan da, lenovo öneririm.


Toplama düşünüyorum saten. Laptopda lenovo kullandım sağlama benziyor.

depresan adlı üyeden alıntı

samsung i7 işlemcili bir tane laptop al


Samsung'da çok ısınma sorunları oluyor diye biliyiyorum.Yanlış mı ?

AntiKKuntik adlı üyeden alıntı

ne için kullanacaksın?


Sürekli hd filmler izlerim.Call of Duty gibi yüksek performans istiyen oyunlar oynarım,ayrıca grafikerim photoshop gibi programların hızlı açılması ve kasma gibi sorunlar yapmamasını istiyorum.Buna göre önerilerin varsa verebilirsin :)

Modesly adlı üyeden alıntı

arkadaşların dediği gibi eğer çok gezici biriysen ve bilgisayara ihtiyaç duyuyorsan dizüstü al.


Hmm teşekkür ederim :)

anilgzl adlı üyeden alıntı

Eğer bilgisayar başında çok vakit geçireceksen masaüstü alman daha doğru olur. Eğer ki dizüstü tercih edersen lenovo dışındaki tüm markalara ılımlı bakabilirsin.


Evet bilgisayarda çok oturuyorum.Masaüstü o yönden iyi olabilir.Laptop alırsamda ısınma sorunu olmaması ve sarjnının uzun süre dayanması gerekiyor :)

cotroux adlı üyeden alıntı

Ben olsam leptop alırdım. Aldım da :) Bilgisayarda film izlediğini düşün istediğin yerde izlersin. Masaüstünde sandalyede çok zor olur. Bunları düşün. Ben 2-3 hafta önce Vatan'daki %30 indirim ile buradaki bilgisayarı aldım. Memnunum sesi baya sağlam çıkıyor :)


Hmm çağatay teşekkür ederim :)Ayrıca sık sık müzikte dinlerim :D sesin iyi olması lazım :)

myenes adlı üyeden alıntı

Bilgisayar alacağım ne alayım gibi bir yaklaşım son derecede yanlıştır. Öncelikle buna benzer tonlarca başlık var forumda ve gördüğüm her başlıkta bunun üstüne basarak söylüyorum; Bilgisayarı ne için kullanacaksınız? Bu sorunun cevabını kendinize dürüstçe verirseniz bize danışmanız gereken tek konu marka ve model olur :)

Laptop'a karar verirseniz şayet Asus N56 serisi ısınma sorunu olsun f/p olsun gerçekten kaliteli. Diğer markalar (Casper,Lenova,HP,Dell) bunlar ısnma problemi olan ve sabıkalı markalardır. Ek olarak şunu da belirteyim, Laptop seçerkende ne yapacağınıza iyi karar verin çünkü laptop seçmeye karar vermek bilgisayar almaya karar vermekten daha zor.

Kolay gelsin şimdiden hayırlı bol formatsız kullanımlar dilerim :)


Değerli yorumun için teşekkür ederim :) Bilgisayarımı oyun,film,ve photoshop gibi alanlarda kullanacağım ve kasma sorunu istemiyorum.Ayrıca laptop alırsam ısınma sorunun hiç olmaması gerek çünkü çok vakit geçiriyorum.

Ayrıca toplama pc alırsam vatan bilgisayar toplama yapıyor mu ? bi kere duymuştum sanki.