Arkadaşlar http://hokkanindibi.com sitesindeki temamda anasayfada yazıların özetlerini göstermek için fonksiyonunu kullanıyorum ancak siteye ziyaret ederseniz gördüğünüz gibi fonksiyonundaki gibi yazı ekle alanında yaptığım satır ve paragraf arası boşluklar gözükmüyor tüm satır ve paragrafları otomatik yan yana alıyor.Ee tabi kullanıcılar açısından hem hoş bir görüntü oluşmuyor hemde okunurluğu zorlaştırıyor.
İnternette biraz araştırma yaptım ama bunu düzgün gösteren bir fonksiyon yada eklenti bulamadım.Wordpress'in panelindeki ---> ayarlar ---> okunma kısmındaki özet'te bir işe yaramıyor eğer bunu düzgün gösteren bir eklenti yada fonksiyon varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Çözüldü.
Çözüm :

wordpressin kendi more etiketini kullandım ancak anasayfada resimleride gösteriyordu bu bende 2 adet id oluşturdum resimana ve resimicerik diye content classındaki img a'yı kaldırıp bunların resimana 'ya display: none; verdim. resimicerik 'ede normal contentin img a kodlarını girdim.Anasayfadaki the_content(); fonksiyonuna resimana id'li div atadım.Singledeki the_content(); fonksiyonunada resimicerik id'li div verdim çözüldü.

Ek Olarak: Çözülmüştür konu kilit rica ediyorum.