googleseo adlı üyeden alıntı

Öncelikle ben ekip üyesi değilim. Sadece destekler nitelikte onların paylaşımlarını sunuyorum.

Süslenmiş cümleler görebilirsiniz. Sıradan olmadıklarını ve sıradanlığa karşı olduklarını ifade eder bir yaklaşımları var.
Dünya'nın muazzam gücü derken, yaratılışta yer alan Sevgi'den bahsetmekteler.
Herşeyin Sevgi ile varolduğunu ve Sevgi yoksunlaştıkça kötümserliklerin, en önemlisi ise önyargıların kabardığını dile getiriyorlar.

Şu anda öyle değil mi zaten?
Bence yargılamadan önce ne yapacaklarını görelim ve ne yapmak istediklerini anlamaya çalışalım.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki, sıradan olmadığını söyleyen herkes sıradandır.
Bana Adnan Oktar felsefesini anımsattı. Mehdi tarzı şeylerin tasvirlerini anlatırken adam kendini tanıtıyor zannedersin. O tarz bir yaklaşımları var sayabiliriz.

Sevgi önemlidir. Fakat sadece bir yere kadar önemli. Sadece sevgi ile bir şey başarılamaz. Canlıların hayatta kalması için "uyumluluk" gerekir. Sevgi, güç, nefret, kibir vb. her şey olmalıdır. Sadece sevginin varolduğu bir dünya yaratılamaz. Hayalden öteye gitmez, yaratılsa da sıkar. İnsanoğlunun temel doğası değişim üzerinedir. Elbette bir gün dünyada sevgi oranı diğer duygulardan fazla olabilir. Olamaz demiyorum, ama doğasındaki değişim|evrim|gelişim gereği nefret etmeye başlar. Hatta sevgiden nefret etmeye başlar.

Açıkçası bunların amacını reklamdan başka bir şey olarak görmüyorum.
Bazı olaylarda çok önyargılıyım. Bu tarz şeyler bunun başında geliyor.

Bu dünya bu zamana kadar sevgi ile yaşamadı. Her zaman değişim geçirdi.