Konu sahibi arkadaş bunlardan bir çıkarın var mı anlamadım, sürekli girin sitelerine, bakın sosyal medya hesaplarına falan yazmışsın, tık başı paramı alıyosun nedir? :D
Aksi taktirde güzel güzel anlatırdın diye düşünüyorum. bi konu açmışın, ki tam olarak ne olduğu anlaşılmamış ilk başta. soranlara da acayip itici cevaplar vermişsin.
Hayır bir menfaatim yok, sadece konuyu benimsediğim için paylaşıyorum diyorsan da paylaşma böyle şeyler sen. Belkide gerçekten çok güzel bir topluluktu bu, sayende herkes nefret etti. Hiç konu açmasan daha faydalı olurdun onlara..
Aksi taktirde güzel güzel anlatırdın diye düşünüyorum. bi konu açmışın, ki tam olarak ne olduğu anlaşılmamış ilk başta. soranlara da acayip itici cevaplar vermişsin.
Hayır bir menfaatim yok, sadece konuyu benimsediğim için paylaşıyorum diyorsan da paylaşma böyle şeyler sen. Belkide gerçekten çok güzel bir topluluktu bu, sayende herkes nefret etti. Hiç konu açmasan daha faydalı olurdun onlara..
Herkes piramit, üçgen görünce konuyu saptayacak nokta bulmuş.
Semboller özgürdür ve özgürce ifade edilir.
Adamların iki piramit kullanmasının sebebi güç olarak tanımladıklarından :)
Yeni Dünya Düzeni deniyor, hemen herkes ABD, ISRAIL ve ILLUMINATI'ye bağlıyor olayı.
Kar elde ettiğim yok. Bana birçok kırılmama karşı yardımcı oldular ve bende onları benimsiyorum sadece bu.
Güzel bir topluluk evet. Kötü olan sadece insanın içinde barındırdığı nefsine hakim olamayıp, görmeden oluşturduğu yargılar. :)