TRonepiece adlı üyeden alıntı

http://www.m1080p.net/

Sitem hakkındaki düşünceleriniz, tavsiyeleriniz nelerdir acaba?


Öncelikle siteniz çok yeni. 6 dış link ile yola başlamışsınız. Linkleri kaldırmanız önemli. Eğer kalması gerekiyor ise no follow etiketi koymanız önemli. Siz bir siteye referans verecek konumda olmadığınız halde başka başka yerlere referans verirseniz bu onlara yarar size zarar getirir. En azından no follow kullanmaya çalışın.

Anasayfa içeriğini kullanıcıya kapatmanız arama motorununda bakışını bu yönde belirler. Belli bir yere gelene kadar içeriklerinizi açmanızı tavsiye ederim. Zaten yorum ve paylaşımda bulunmak için üye olmak zorunda bu kişiler. Çok uç noktalarda şeyleri paylaşmıyorsanız, sıradan konular için bu üyeliğe sevk etmez tam aksine kullanıcının çıkmasına neden olur. Eş orantılı olarak hemen çıkma oranınız yükselecektir ki bu seo gözünde de olumsuzluk olur.

İçerik renk durumunda kırmızı rengi kullanmamaya özen gösterin. Site uyarılarla dolu imajı verirsiniz ki bu da artı değil eksi getirir.

Kullandığınız script dili tek olmalı. Türkçe ise Türkçe çevirisini tam yapın.

Sitemap dosyanızı ayrıca robots.txt e ekleyin.

Fakat yeni olunduğundan önemli olan en büyük etken içerik sayınız olacaktır. Bol bol içerik girin. Belli bir kelimeniz var mı hedeflediğiniz bilmiyorum o yüzden öncelikle temel algoritmalara uymanız yararınıza olacaktır.

Ek Olarak:

tungatigin adlı üyeden alıntı

sitemiz 1 bucuk yıl once acıldı.Acıldıktan yaklasık 5 ay sonra google ilk sıralarda ıckarken suan da 2 ve 3 sayfalarda cıkmaktadır bunun sebebi nedir tekrar eski sıraya cıkabilemem icin ne yapmam gherekir


Sitenizin ivmesi yükseğe doğru ilerlemiş, bunun neticesinde sıralamalardada yükselmişsiniz. Sonrasında bazı şeyler olmuş ve gerilemişsiniz. Burada anahtar kelime “bazı şeyler”

Bu bazı şeyler nedir? Bunu bilmem gerekiyor. Fakat anladığım kadarıyla bu bazı şeyler Google veya rakiplerinizle değil de sizinle ilgili. 1 sıra kaybettiğinizde sizde hiçbir olumsuzluk olmaya bilir. Rakibiniz daha çok çalışıp sıranızı almış olabilir. Ama 20-30 sıra kaybetmeniz sizinle alakalıdır. Peki neden kaybettiniz? Aslında bu soruyu benim size sormam gerekiyor(: Gerileme döneminin hemen öncesinde tam olarak ne yaptınız? Sitede değişiklik, zararlı yazılım uyarısı alma, veri girişinin uzun soluklu durması, spam yapma, aynı ip den link kasma, siteye hacklink eklenmesi, siz söyleyin. Bir sitenin gerilemesinde onlarca sebep etken olabilir. Dolayısı ile en iyi cevap sizinki olacaktır ne yaptığınızı bilirsiniz sonuçta seo çalışması vs mi denediniz gibi

Ek Olarak:

carmengrup adlı üyeden alıntı

selamlar.
pr5 sitemde iki kelimede çalışıyorum.
birinde 1.sayfada 1.sıradayım.
diğerinde 3.sayfadayım ve bir türlü çıkaramıyorum..
http://medikal.carmengrup.com/


Ama kelimenin ne olduğunu bilmem lazım. WOLLEX NEWYORK BEBEK ARABASI kelimesi için çalışma başkadır, bebek ürünleri kelimesi için çalışma başkadır. Çalışmayı rekabet belirler. Bu yüzden çıkamadığınız kelimenin ne olduğunu bana iletin