AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Öncelikle siteniz çok yeni. 6 dış link ile yola başlamışsınız. Linkleri kaldırmanız önemli. Eğer kalması gerekiyor ise no follow etiketi koymanız önemli. Siz bir siteye referans verecek konumda olmadığınız halde başka başka yerlere referans verirseniz bu onlara yarar size zarar getirir. En azından no follow kullanmaya çalışın.

Anasayfa içeriğini kullanıcıya kapatmanız arama motorununda bakışını bu yönde belirler. Belli bir yere gelene kadar içeriklerinizi açmanızı tavsiye ederim. Zaten yorum ve paylaşımda bulunmak için üye olmak zorunda bu kişiler. Çok uç noktalarda şeyleri paylaşmıyorsanız, sıradan konular için bu üyeliğe sevk etmez tam aksine kullanıcının çıkmasına neden olur. Eş orantılı olarak hemen çıkma oranınız yükselecektir ki bu seo gözünde de olumsuzluk olur.

İçerik renk durumunda kırmızı rengi kullanmamaya özen gösterin. Site uyarılarla dolu imajı verirsiniz ki bu da artı değil eksi getirir.

Kullandığınız script dili tek olmalı. Türkçe ise Türkçe çevirisini tam yapın.

Sitemap dosyanızı ayrıca robots.txt e ekleyin.

Fakat yeni olunduğundan önemli olan en büyük etken içerik sayınız olacaktır. Bol bol içerik girin. Belli bir kelimeniz var mı hedeflediğiniz bilmiyorum o yüzden öncelikle temel algoritmalara uymanız yararınıza olacaktır.


Şuanda forum herşeye tamamen açık, yorumlar ve konu açma hariç. Konuları forumda birtek ben açmak istiyorum, istek bölümüde oluşturacağım yakın bir zamanda .. Bundan sonraki konularda anasayfaya yönlendirilen linkleri kaldırıyorum ve hiçbirşey eklemiyorum. Ve bundan sonraki konularda kırmızı değilde beyaz rengini kullanmaya özen göstereceğim :) Umarım gözünüze takılan başka birşey yoktur ?