lostyazilim
tr.link

Profil teması lazım

11 Mesajlar 1.815 Okunma
acebozum
tr.link

alkan alkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 30 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
merhaba arkadaşlar ilk önce değerli vaktinizi aldığım için özür dilerim..

seçimler yaklaşıyor. bunun için aday aday ları filan herkes boy gösterriyor. haber sitemde ayrı bir yer açarak aday adayları pofil bilgilerini girmek istiyorum.. önereceğiniz bir tema varmı?

elektronikssl
webimgo

yakuphoca yakuphoca WP Sever Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 2 / 51
  • Ticaret 2, (%100)
Haber siteniz WordPress değil sanırım. Eğer öyle olsaydı, Aday profilleri adında bir sayfa açıp, içerisine adayların resimlerini ve isimlerini koyardınız. Ardından her aday için o sayfanın altında bir sayfa açıp, adayla ilgili bilgiler girerdiniz, ardından da Aday Profilleri sayfasından o sayfalara link verirdiniz.
Ancak haber sitenizden ayrı bir şekilde wordpress kurup, adayları tanıtmayı düşünüyorsanız da biyografi ya da biographia (kelimeyi uydurdum) şeklinde arama yaptırarak bulmaya çalışabilirsiniz.

Bilişim Teknolojileri Hayatım
http://www.yakuphoca.com

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Aklıma CV temaları geldi. Bu temalar ama tek kişi için hazırlanıyor. Birden çok kişi için nasıl uyarlanır biraz kafa yormak gerekiyor.

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
wpmedya yakında ücretli bir tema çıkaracak. onu bekleyebilirsiniz.

ozergul.net/com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 30 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

yakuphoca adlı üyeden alıntı

Haber siteniz WordPress değil sanırım. Eğer öyle olsaydı, Aday profilleri adında bir sayfa açıp, içerisine adayların resimlerini ve isimlerini koyardınız. Ardından her aday için o sayfanın altında bir sayfa açıp, adayla ilgili bilgiler girerdiniz, ardından da Aday Profilleri sayfasından o sayfalara link verirdiniz.
Ancak haber sitenizden ayrı bir şekilde wordpress kurup, adayları tanıtmayı düşünüyorsanız da biyografi ya da biographia (kelimeyi uydurdum) şeklinde arama yaptırarak bulmaya çalışabilirsiniz.

Wordpress kullanıyorum.. Ama sizin dediğiniz nasıl olacak anlamadım!

• Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 30 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Aklıma CV temaları geldi. Bu temalar ama tek kişi için hazırlanıyor. Birden çok kişi için nasıl uyarlanır biraz kafa yormak gerekiyor.

Evet benimde istediğim tam bu! Zaten adayların özgeçmişlerini yazıyoruz

• Üyelik 11.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 2 / 51
  • Ticaret 2, (%100)
Sanırım anlamadığınız sayfa sistemiyle işleri yapmak.
Ama öncelikle yerel bir yerde mi adayları tanıtacaksınız sorusuna cevap vermelisiniz. Eğer yerel olacaksa bahsettiğim sistem işinizi görecektir. Ama daha geniş çaplı bir tanıtım düşünüyorsanız, o zaman eklenti yazdırıp; il il, ilçe ilçe adayları veritabanınıza kaydetip, sitenizde bir yerlerde göstermelisiniz.

• Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 30 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

Sanırım anlamadığınız sayfa sistemiyle işleri yapmak.
Ama öncelikle yerel bir yerde mi adayları tanıtacaksınız sorusuna cevap vermelisiniz. Eğer yerel olacaksa bahsettiğim sistem işinizi görecektir. Ama daha geniş çaplı bir tanıtım düşünüyorsanız, o zaman eklenti yazdırıp; il il, ilçe ilçe adayları veritabanınıza kaydetip, sitenizde bir yerlerde göstermelisiniz.

Sadece yerel yerde bir tek yerin aday adayları tanıtılacaklar... Sizin bahsettiginiz sistem bu sistem mı?
http://www.eyyubiye63.com/category/aday/

• Üyelik 11.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 2 / 51
  • Ticaret 2, (%100)

alkan adlı üyeden alıntı

Sadece yerel yerde bir tek yerin aday adayları tanıtılacaklar... Sizin bahsettiginiz sistem bu sistem mı?
http://www.eyyubiye63.com/category/aday/

Yani bu da bir çözüm ama benim bahsettiğim biraz farklı.
Yönetim panelinden Sayfalar / Yeni Sayfa tıklayın. Aday Adaylarımız ya da benzeri bir başlık yazın. İçerisine adayların resimlerini ekleyin, altlarına da isimlerini ve diğer bilgilerini ekleyin. Tüm adayları sayfaya ekledikten sonra kaydedin.

Yeni sayfa deyin. Bu sefer adayın adını ya da bilmemne partisi aday adayı mahmut armut şeklinde bir başlık yazın ve adaya ait resmi sayfaya ekleyin. Yanına da adayın tüm bilgilerini, hayatını ıvır zıvırını yazın, sağda ebeveyn sayfa diye bir bölümden ilk oluşturduğumuz sayfayı seçin ve kaydedin.
Bu şekilde tüm adaylar için ayrı ayrı adaylarla ilgili sayfaları oluşturun.

Daha sonra ilk oluşturduğumuz sayfayı açın ve resimlere, isterseniz de isimlerine link ekleyin, adres olarak da her aday için oluşturduğunuz sayfaları gösterin.

Sistem biraz manuel olacaktır ama işinizi fazlasıyla görecektir.

• Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 30 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

Yani bu da bir çözüm ama benim bahsettiğim biraz farklı.
Yönetim panelinden Sayfalar / Yeni Sayfa tıklayın. Aday Adaylarımız ya da benzeri bir başlık yazın. İçerisine adayların resimlerini ekleyin, altlarına da isimlerini ve diğer bilgilerini ekleyin. Tüm adayları sayfaya ekledikten sonra kaydedin.

Yeni sayfa deyin. Bu sefer adayın adını ya da bilmemne partisi aday adayı mahmut armut şeklinde bir başlık yazın ve adaya ait resmi sayfaya ekleyin. Yanına da adayın tüm bilgilerini, hayatını ıvır zıvırını yazın, sağda ebeveyn sayfa diye bir bölümden ilk oluşturduğumuz sayfayı seçin ve kaydedin.
Bu şekilde tüm adaylar için ayrı ayrı adaylarla ilgili sayfaları oluşturun.

Daha sonra ilk oluşturduğumuz sayfayı açın ve resimlere, isterseniz de isimlerine link ekleyin, adres olarak da her aday için oluşturduğunuz sayfaları gösterin.

Sistem biraz manuel olacaktır ama işinizi fazlasıyla görecektir.

Evet güzel bir cozum... Peki oy ver Yada destekle gibi bir özellik koyabilirmiyiz?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al