Tamamen haklısınız. Yardımınız için de teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı. Ben 16-17 yaşında biriyim ve harçlığımı hosting ve domaine harcamak istemiyorum. Ücretsiz hosting ve domain kullanıyorum blogumda herşeyin ücretsiz olması google açısından bana - yaratır mı?
Elbette yaratır. Hem arama motorları için hemde bi yere gelmen zor olacağı için. Hadi hosting bir noktaya kadar diyelim. Site tuttu sonra ücetliye geçtin diyelim. Ama domain olmaz. Ücretsiz domain konusu çok çok uzun bir konu ve her yazdığım olumsuzlukları üzerine olur.
Ek Olarak:
pm attım adresi ve buradanda yazıyorum.
Öncelikle anahtar kelimesini girerken sitenizin, olmayacak duaya amin yazmayın. Örneğin moda, evlilik gibi kelimeler asıl kelimenizin gücünü azaltır. Size yararı pratikte dokunacak anahtar kelimeleri öz olarak kullanın. Gereksiz etiketleri biz buna çöp etiket diyoruz, kaldırın. Örneğin, “28” “yorumu” “ve” gibi. (Eğer bu kelimeler özel ilgi alanına girmiyorsa sitenin) Blog ve makale kısmını hareketlendirin ve anahtar kelimeleri ana domaine muse etiketi ile yönlendirin. Yayında olan tüm yazılar Türkçe olsun tam çeviri yapın. Eğer sıralamada sadece domain görünsün istiyorsanız ayrıca domaini güçlendirin. Basit linkler alabilirsiniz. Ayrıca kelimenin ne olduğu da çok önemli. Ek olarak onuda mesaj atarsanız rakiplere bakmamız gerekebilir seo planı için.