Evet arkadaslar alışveriş yapıldı! Arkdas destek maillerine cevap veriyor sorunları da halletti saolasin... Ama is yoğunluğundan biraz ağır olabilir onu da hos gormek lazim... Suan temayı sorunsuz kullanıyorum tesekkurler...
Arkadaştan 1 tema aldım en az 50 kere soru sordum hepsine cevap aldım haksız ithamda bulunmayın bence, sonuçta herkes her an müsait olmayabilir
Ben de Safir Tema'dan alışveriş yaptım. Ücretin bir kısmını daha sonra ödedim. Kendileri bir kere bile bana ne oldu bizim ödeme işi diye sormadılar. Ayrıca ne zaman destek talebinde bulunsam geri dönüş yaptılar. Sizin durumunuz ise yoğun bir ana denk gelmiş olabilir. Mazur görmek gerek.
Okul tanıtımları yapılan eğitim sitemde kullanıyorum. Memnuniyete 9/10 veririm. 1 puanda nazar değmesin diye kırarım. Satış sonrası ücretsiz destek de veriyorlar. Herşey tema satılana kadar değil yani. Son olarakta; ne zaman mail atsam 24 saat bile olmadan döndüler.
İşini halledemeyen arkadaşlar birilerini hemen yerden yere vuruyorlar. Ben safirtema'dan 3 4 tane lisans aldım kullanıyorum. İlgisinde de alakasında da bir sorun görmedim. Kendisini tanımam etmem ama uygun fiyatla kaliteli işler çıkaran bir arkadaşa destek yerine köstek olunduğunu görmek hoşuma gitmiyor doğrusu...
Teşekkürler, sizler gibi müşterilerimiz olduğunu bilmek de bizim açımızdan sevindirici.