Kusura bakmayın.Sizin zekanızı çok zorladım.Onların antiseo yapan kişilerin yaptığını,nerdeyse o linklerin o sitelerde 1 yıldır durduğunu biliyormuydunuz??
ben bir haftada site getiriyoruz da demedim ???
Hem iftira atıp hemde karalama yapıyorsunuz bildirildi.Mod. bu konuyu silmelerini rica edicem o anti seo nun üstüne bir de siz mesajıbnızda geçirmişsiniz site adreslerimizi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizde güzel bir söz vardır. Kurtların olduğu yerde çakallar yaşayamaz denir. Siz diyorsunuz ki bütün kirli çamaşırları dökün. Yok bizim midemiz kaldırmaz bunları.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
mcitp
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşım önde olduğun kelimeler çazip kelimeler degil
sayfanızın ileyişi gayet güzel index sıralama atılım yapmak için iyi bir konumda moralini bozcak birşey yok
sadece kelimelriniz yanlış bunu düzeltirseniz 3-5 ayda çok iyi yerlere gelcegini düşünmekteyim
e-beybi 17.56%
» e beybi 14.05%
» jolly azra anne Çantası mavi-siyah 3.75%
» chicco soft dream kanguru graphie 3.37%
» moods bebek arabası 3.37%
» pregokrem 3.36%
» e-beybi.com 3.36%
» nattou tim & lily araba 3.19%
» tr603a-trnc 3.06%
» ankara visko yatak 70x120 1.49
kimse bu kelimelri atarmaz yapman gereken ürünü ekelrken millet nasıl googldan aratırda bu ürünü bulur bunu düşünmelisin
senin siteni bilmiyen kimse e-beyby diye aratma yada jolly azra anne Çantası mavi-siyah diye arartmaz ne diye aratır ?
anne Çantası
anne çantası modelleri
anne çantası renkleri
fermuarlı anne çantası vb düşüp buna göre ekelrsen siten çok kısa zamanda iyi yerler gelecegini düşünmekteyim
seo çalışması yapan arkadaşlar daha dahafazla bulur illaki ama bu sizin en büyük eksiginiz kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
mühendis, uzman
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunlar en fazla benim sitemin ulaşıldığı kelimeler değil mi acaba, site başlığı yada metatagler değil mi sizi yazdıklarınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adobeajans.com olarak seo firmaları 1 saydayız işinize talip olabiliriz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam böle basıt seylere takıntı kalmayın bugun cogu ajans kurumsalda seocumu sankı ınsanların adworsd dalgasıla patasını yıyor ve benım gunde en az 5 kendı sahsıma seo işi gorusmesı oluyor ıkı gunde bır ajanslardan arıyorlar beraber calısalımı dıye bız yapmacık kurumsal degılız oldugumuz gıbı gorunuyoruz ve bu yuzdende kazanıyoruz... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
mcitp
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
peki hocam hangi kurumsal şirket sitesinde reklam alanı gördünüz ayrıntılarda kalte saklıdır
ufak ayrıntı dediginiz şirket sahibi müdürü yetkilisi
şu arkadaş bir mail atalım neydi mail adresi dediklerinde sekreterin dengesiz msn.com felan demesini düşünün siz neyse kolay gele
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam guzel anlayısınız için tşk ederım basıt seylere takıntı kalmıyorum :) müşterılertımın ve müşterı adaylarınında kaldıgını sanmıyorum kolay gelsın :)