Bu konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum . Şu ana kadar birçok blog açtım ve hep aynı şirketle çalıştım . Bunun amacı kendi ilçemde olması ve bir sorun olduğunda sadece mail yerine direk fiziksel olarak ta iletişime geçebilmemdi .
Sitenizde neredeyse 200 adet backlink var .
Kelimeleriniz ise genel de e-beybi olarak ayarlanmış.Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim çok saçma kelimeler ön plana çıkarılmış.
Üstelik siteniz daha bir yıllık olmsına ragmen neredeyse 50 bin index almış. Bununla alakası var mı _ Tabiki yok çünkü benim bazı bloglarım 20 30 index alırken bile sizin şuanki alexa seviyenizdeydiler.
Görünüş olarak seo için çalıştığınız firma veya kişi backlink olayını güzel tutmuş fakat herşey backlink ile bitmiyor , güzel bir link şeması olması gerekiyor böyle işlerde , bebek üzerine açılmış bir siteye(domain) gidip linkservisi.com gibi acayip yerlerden link alırsanız zaten ilerlemez ve gerilersiniz.
Daha söylenicek birçok kusur bulabilirim size , ama buakdar uğraşmaya gerek yok bu indexlere göre pr değerinizin artması gerekiyor fakat hala 0 . Piyasada bu işi yapabilen , adam gibi firmalarla çalışabilirsiniz çünkü çok zor kelimeler değil yükselmek sitediğiniz kelimeler . "Bebek alışveriş" kelimesinni araman ma oranıda çok düşük arkadaşların dediğigib bir ayda yükselebilirdiniz bu kelimelerde . Yen ibir firma ile niş kelimelere yoğunlaşın . Mesela "bebek arabaları , bebek elbiseleri, bebek oyuncakları" gibi kelimelerin aranma oranı daha yüksektir .
Sizinle hiçbir bağım olmadığı halde sitenizin araştırmasını yaptım ve size durum bildiriyorum . Merak ettimde 6 aydır seo çalışması yapan birisi size hiç rapor verdimi , durumlardan haberdar etti mi ?