-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam aktarabilirde mesela şöyle yeni bir gmail hesabı açtık açarkende telefona kod gelmesini sitedik bu hesapla blogger açtık bundan sonra karşıdaki kişi şifreyi bilse dahi kodu girmeden girebilirmi gmaile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
AndroidMarket adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim şöyle hocam,hesap kaybedilmesi durumunda telefona kod yollayarak hesabı geri alabiliyoruz ancak hesabı ele geçiren adam şifreye ellemez sadece siteleri kendine taşırsa gelmiyor diye biliyorum.
Hocam dediğinizden birşey anlamadım valla ama bende şunu diyorum blogger üzerinden de blogspot sitemize girmek için gmail istiyor demi oradan girişte gmaili girerken (başka pc den) şifre istiyormu bilmiyorum ama google üzerinden başka pc den gmaile girerken eğer ayarladığımız taktirde giriş yaptıdan sonra tekrar bir ekran çıkıyor ve telefona kod gönderiyor ancak o kodu girdikten sonra gmaile girebiliyoruz girmediğim taktirde kodu gmailin diğer servislerinede erişim olmaz haralde.
Dediğim uygulamak hakkında
buraya bakabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
AndroidMarket adlı üyeden alıntı
Benim demek istediğim şuydu,hesaba şifremi unuttum dersek,telefon ile geri alabiliyoruz.Adam hesaba girip şifreyi değiştirmeden işlem yaparsa bir şey yapamayız demek istemiştim ama demek ki yapabiliyormuşuz :)
Bilmiyordum vallahi hocam,teşekkürler.
Nedemek hocam benimde blogspot sitem çalındıktan sonra fark etmiştim bu uygulamayı geç olmuştu ama sonraki siteler için kullanmaya başladım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hala istiyorsan birkaç deneme yapabilirim ?
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hackerlığı kötüye kullananlar henüz yolun başındadır. Asıl bu konuda kendini geliştirmiş olanlar kötüye kullanmayı bırakıp internet güvenliği firmalarında çalışmaya başlarlar. TV'de izlemiştim.