-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkdaşlar bir sitede gblog firma scripti kullanıyorum bunun index.php dosyasına aşağıdaki kodları düzenleyip eklesem seo açısından googlede üste çıkma açısından bir faydası olurmu acaba
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Google eskisi kadar meta description ve keyword'e değer vermiyor ancak yinede faydası olur tabikide. Sonuçta bu etiketler arama motorlarını sayfa hakkında bilgilendirmek içindir. Siten ile alakalı bir açıklama ve anahtar kelimeler girdiğin taktirde yararını göreceksindir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Burak adlı üyeden alıntı
Google eskisi kadar meta description ve keyword'e değer vermiyor ancak yinede faydası olur tabikide. Sonuçta bu etiketler arama motorlarını sayfa hakkında bilgilendirmek içindir. Siten ile alakalı bir açıklama ve anahtar kelimeler girdiğin taktirde yararını göreceksindir.
peki hocam saolun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam size küçük bir sır (bu olayı polonyalı birinden duydum ve küçük bir etkisi oluyor) author etiketine tek kelime ile en etkili anahtar kelimenizi koyun. Nedenini tam olarak bilmiyorum ama yararını gördüğüm bir olaydır.
wordpressyapalim.com
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Güçlü kelimenizle siz yanyana gelince aramanız elbette yükselir. En basiti kendi sitemden örnek vereyim.
xxxxxxxx => bu başlığım olsun
Bunu Google'a xxxxxxxx lokuf olarak yazarsam elbette ben çıkarım çünkü lokuf kelimesinde güçlüyüm, anahtar kelimenizde "teknoloji lokuf", "gündem lokuf" tarzında olursa sizinle alakalı bir yükseliş olacaktır. Artık kelimede önemli ama şu daha önemli, sizin linkiniz olan siteye kişilerin ne tür makalelerden ne tür şekilde size ulaştığı önemli. Yani link çeşitliliği, bir çok kategoriden bir çok farklı anahtar kelimeyle backlink kazanmalısınız, abartmadan ve spam olmadan.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
ConneT
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Computer System | Web Coder
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önemli olan sitenin içeriği ile kelimelerin uyuşması.