-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bu karşılıklı logo yada link değişimi ile ilgili nerede denk gelsem hep uzak durmamız yönünde tavsiyeler görüyorum. Fakat içeriğime benzer sitelerle banner değişimi yaptığımda bunun hit açısından faydasını da görmüyor değilim.
Bu banner değişimleri gerçekten seo için zararlı mıdır, yada karşılıklı nofollow yaparsak daha mı iyi olur yada hiç mi yapmamak lazım. Siz ne düşünüyorsunuz?
webintr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster , Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence zarari yoktur lakin bu isi abartirsaniz link cikisiniz cok fazla olur ve bu tabiki zararlidir
PsdBeyin.Com - Çok Yakında Açılıyor !
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Sadece hit açısından düşünürseniz çıkışınızı nofollow yapın, aşırıya kaçmadan zararını görmezsiniz. Ama al gülüm ver gülüm le sıralama kazanmanız mümkün değildir. Bunu da belirtmek isterim... ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teşekkür ederim. Bende sıralama için düşünmüyorum. Sadece benzer sitelerden gelen ziyaretçilerin verimi daha iyi oluyor o sebeple karşılıklı banner değişimi yapıyorum.
Peki karşılıklı banner değişimi yaptığım siteleri google'ın link reddetme aracı olan disavow'dan reddetsem nasıl olur. Yada reddettiğim siteye bir zararı olur mu bunun.
webintr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Senin reddettiğin siteyi, sen neden öneriyosun diye bi soru sorar sana ;)