Merhabalar ,

Öncelikle belirtmek isterim ki bu konunun illegal bir amacı yoktur.

Bildiğiniz üzere birçok konuda sıkıntı çekiyoruz bu işlere başlarken veya başladıktan sonra. Seçim yapmak bizim için zor oluyor . Acaba blogger mi , wordpress mi , opera blog mu gibi birçok sorun ile karşılaşıyorsunuz değil mi ? Bunların hepsi benim de başıma geldi . Her sitenin açık bir noktası vardır,unutmayın . İnternette "lamer" olarak dolaşmanın anlamı yok . Konumuza geri dönecek olursa blogger gibi Google servislerinde yükselmek yöntemini bildikten sonra gayet kolay bir yol oluyor . Ancak ziyaretçilerimiz güzel bir görünüm istiyorlar bunun için bizde profosyonel tasarımlar istiyoruz . Size istediğiniz bir temayı html ye çevirmek için bir program tavsiye ediyorum . Buraya tıklayarak bu programı indirebilirsiniz .

Bu program ile yaptığım internetten para kazanmak ile ilgili blog tasarımım olan master kazanç blog umu ziyaret edebilirsin .Site artık benim değil ama tasarımını sizlere göstermek istedim , gerçekten farklı ve profosyonel bir tasarım . Bu program ile ile Html olarak düzenlemiştim . Sonuçta temayı yapan arkadaşı esgeçmiyorum , lisansı hala onda :) Gördüğünüz gibi program gayet meşru bir program.Gayrimeşru olarak yorumlayan herkes gerçekten böyle amaçlıyordur

Aşağıda da kullanımı üzerine bir video oluşturdum , hepiniz profosyonel bir bloglamayı hakediyorsunuz diye düşünüyorum.