Yorumlarınız için teşekkürler , nedense hepinize teker teker cevap verme ihtiyacı duydum .

mustafabenli

Genel olarak site hacklemeyi düşünmeni istiyorum kabataslak . Bu senin egolarını tatmin edebilir ama boş yere site hacklemek sana bir fayda katmaz . Ananymous olarak bilinen bir hacker grubu vardır sence bu bir topluluk mu ? Fransa'dan , Suriye'den ve tabiki Türkiye'den birçok hacker da aslında ananymous dur . Site hacklemek size birşey kazandırmayacağından kendi sitenizle uğraşmanızı tavsiye ederim .

salichomg

Evet yeni birşey değil , ama sende hala eski oyunları oynuyorsun farkettin mi ?

Onur Batur

Genel olarak dizindeki herşeyi alıyor , dediğim gibi bu program amacınıza göre hareket eder . Mesela ücretsi bir wordpress temasını , blogger da kullanmak için müthis bir program . Ama siz gidipte emek harcanan bir sitenin temasını alırsanız hoş karşılanmaz elbette . Ayrıca ben benim sitemin temasını çekilmesini gerçekten isterdim niye çünkü mükemmel bir backlink kaynağı . Seohocası.com'un seo uyumlu tema diye dağttı temaları kullananlar gerçekten seo uyumlu sanıyorlar ama seohocası.com hacklink uyumlu olduklarının farkında bile değiller :)

Biwebmaster

Bunu boş olarak gelip , boş olarak gitmeyin anlamında kullandım :)

Harunokumus

Herkes bildiklerini anlatsa inan bu forum , *** seviyesine gelir . Çünkü *** da yapılan budur .