BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Onaylanır mı onaylanmaz mı bilemem ama şansınızı deneyin derim. Denememek için hiçbir sebep yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
boşta
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
benim site birkaç hafta önce eklendi ama açıkçası anlatıldığı gibi bir faydasını göremedşm hala. eskiden nasıldıysa şimdide öyle devam ediyor. ama karar senin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Ekleyin hocam dizin sonuçta, değerli bir yerde bulunacak. Google böyle şeylere bakıyor diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltsin biri.Ayrıca full özgün yazı da iyi değil bence, arada bir alıntı yapın şahsi tavsiyem :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Evet o arkadasin da buna benzer bir bilgisi var:) Ben ayni mesaji farkli cumleyle vereyim.O cumle dogru, dusunmelisin bu konuda.Ben de sunu diyeyim, cok saf yuzde yuz saf olmak iyi degildir.Web sektorundeyiz senin yazi yazdigin konularda senden kat kat ustun markalar, siteler vs var(alinma benim sitem de seninkiyle ayni durumda) ve sen bu sitelerden bilgi almayacak kadar mukemmel misin? Tabiki hayir :)
Ek Olarak: Mesajimi senden bir cumleyle bitireyim.Madem o kadar mukemmel degiliz biraz sosyal olmak hem senin isine gelir, hem google sever bunlari :)
1 kişi bu mesajı beğendi.