-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Sistem Analisti
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
oyun,film,ve photoshop gibi alanlarda kullanıp, kasma ve ısınma sorunu istemiyorsanız macbook pro alın derim. biraz pahalı ama performans ve kalitesiyle karşılığını fazlasıyla alırsınız. aşırı yüklenmezseniz fanların sesini neredeyse hiç duymazsınız.
her bilgisayarda olduğu gibi flash videolar ve siteler mac'in baş düşmanı. windows'ta kullanılan program ve oyunların birçoğu artık mac uyumlu yada alternatifleri var. bunlar olmadı orjinal windows kurarsınız sorun kökten çözülür. donanımların sistemle çalışması çok uyumlu. driver arama derdiniz yok. anti virüs kullanmanıza da gerek yok.
10 eylül'de yayınlanması beklenen mac os x mavericks sürümü ile cpu kullanımı neredeyse en alt seviyelere düşürülecek. şu an macbook'u alalı 4 ay oldu ortalama şarj süresi 6-7 saat gidiyor. yeni sürüm ile yeni nesil macbook air'lerde pil süresi 12 saat gideceği söyleniyor.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
İlk başta bende öyle düşünüyordum ancak plastik kasası sorun yaşatmaya başladı, çevremde 3 farklı lenovo model laptop var üçünde de sorun var.
Sony laptop'lar hoşuma gidiyor sağlamlık açısından.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ne için kullanacağınıza bağlı , iş ofis için dizüstü ideal ama oyun ev içinse masaüstü . tabi özellikleride kullanım amacınıza göre değişir :)
Ek Olarak: konuyu up latmışlar mobilden yazdım dikkatimden kaçtı
hangi bilgisayarı aldınız memnun musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
lenovo leptop kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim :)
Kurumsal Temalar için Ruyadizayn.c o m tıklayınız.
mail: emre@ruyawebajans.com
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Ahmet Tokyüz adlı üyeden alıntı
Gittiğim kursta tanıştığım biri çocuk yeni laptop alacakmış, donanım bilgisi yoktu benden rica etti ve bir günümü ayırdım. Gittim VATAN'dan Lenovoyu yapıştırdım koydum önüne, Lenovoyu o kadar fazla kötülemişler ki öyle böyle değil, çocuk asker de ne zaman aklıma gelsem Allah Razı Olsun diye söyler sağolsun. Bu çocuk 3-4 sefer yolda elinden düşürmüş kırılma, çatlama ve patlama olmamış biraz çizikler mevcuttu oda doğal olarak. Çevrende sorun olabilir :o
Olabilir, bazı modeller belki daha sağlamdır ancak en azından benim kullandığım G570 modelinin plastik kasası çok sorunlu. Bilgisayarın üstüne otursan bu hale gelmez ama parça parça kopmaya kırılmaya başladı.
(resim) G570'de yaşamadığım pil sorununuda G550'de yaşamıştım.
"...bir daha gel, gel samsundan..."