lostyazilim
tr.link

Ücretli Tema Yapımında Aşırı Fiyatlar.

32 Mesajlar 4.041 Okunma
acebozum
tr.link

GeNCo GeNCo Freelancer... Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 41 / 28
  • Ticaret 17, (%94)
Ben yabancı bir sitenin benzerini ***.net'ten bir arkadaşa 150 TL'ye yaptırdım.

elektronikssl
webimgo

oceanmist oceanmist Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

GeNCo adlı üyeden alıntı

Ben yabancı bir sitenin benzerini ***.net'ten bir arkadaşa 150 TL'ye yaptırdım.

Ona da eyvallah.
Ama benim istediğim anasayfa da sadece kutular var, hiçbir özelliği yok, oldukça basit ve bunun değeri 500 lira.

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6014
  • Beğeniler 3921 / 3920
  • Ticaret 6, (%100)

oceanmist adlı üyeden alıntı

Yukarıda verdiğim sitenin sadece ana sayfasını istedim ben arkadaş, 10 tane kutu yapmak nasıl 500 lira ediyor, el-insaf. Ve bunu yapanlar burada modluk yapıyor.

İşi bilmediğiniz için 10 kutu 500 lira nasıl ediyor diyorsunuz. Burada modluk yapanlar işi bilen bilgili insanlar.

Siz özel bir tema istiyorsunuz. Yani bir kişiyi tutup zamanını size özel harcamasını istiyorsunuz. Bu kişide sadece sizden para alacak. 50$'a satılan temalar herkese satılan temalar. İkisi arasındaki farkı hala daha anlamamınız beni şaşırtıyor. Burası bir webmaster forumu diye biliyorum?

Bahsettiğiniz kişi Ahmet Kaplan adlı arkadaşımız. Kendisini ayrıca konuya davet ediyorum.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Şunu da söylemekte fayda var. Elin yabancısı 50 $'a tema satıyor diyorsunuz. Fakat o temayı 50 $'a kaç kişiye satıyor, bunu hiç düşündünüz mü? Domain lisanslı satılıyor, alın bakalım elin yabancısının domain lisansı olmadan temasını. Size kaç bin $'a patlayacak. Kişiye özel tema yapımında iş değişir. Çünkü tek kişiye satılacak, sürümden kazanma olayı bitiyor. Bence fiyat işini piyasayı bilenlere bırakmalısınız.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

harddepo harddepo İlginizi çeken içerikler Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 350
  • Beğeniler 59 / 71
  • Ticaret 11, (%100)
Valla kusura bakmasın bu tema yapanlar dandik temalara 100 tl diyorlar.Geçenlerde biri tema yapmış tema bakınca mide bulanıyor adam 40tl diyor ha birde satışta yapmış.İşte bizlerin kalite anlayışı.Biz yabacı firmalaradan 30 tl profosyonel tema alıyorum isteyen olursa demo ve satılan sitenin adresini verebilirim.

www.kirlipanda.com

• Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

çadır adlı üyeden alıntı

arkadaş 100 tl fiyat vermiş işte... Ayrıca 2 misli fiyata yabancıya kazandırmaktaki gayretinizi de merak etmiyo değilim ???

Benim milletimden birine kazıklanacağıma iki mislini verip daha iyisini alırım. Ki komedi şu ki, benim insanım 500 e tema yapıyor, yabancı ise maksimum 50 dolara.
ve istediğim tek şey, alttaki sitenin ana sayfası ve applist sayfası. Ben bilmiyorum bu işleri ama kutudan başka birşey yok orada.
Buyur sen bak;

http://appadvice.com/appnn

http://appadvice.com/applists

Ek Olarak:

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Şunu da söylemekte fayda var. Elin yabancısı 50 $'a tema satıyor diyorsunuz. Fakat o temayı 50 $'a kaç kişiye satıyor, bunu hiç düşündünüz mü? Domain lisanslı satılıyor, alın bakalım elin yabancısının domain lisansı olmadan temasını. Size kaç bin $'a patlayacak. Kişiye özel tema yapımında iş değişir. Çünkü tek kişiye satılacak, sürümden kazanma olayı bitiyor. Bence fiyat işini piyasayı bilenlere bırakmalısınız.

Arkadaşım ben kişiye özel tema istemiyorum, ki istediğim tema başarılı bir örnektir.
Çok kişi bu temayı kullanabilir, ayrıca sen temanı adam gibi yaparsan alıcısıda çıkar yani, bu da mı benim sorunum?
Peki, tema tuttu ve satılıyor, bu kişiler fazladan aldığı parayı iade edecek mi?
Veya bu fikri verdiğim , bu temayı yaptırdığım için kardan pay alacak mıyım?
Banane ya, senin teman beğenilmiyorsa suç senin benim değil.

• Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6014
  • Beğeniler 3921 / 3920
  • Ticaret 6, (%100)

Benim milletimden birine kazıklanacağıma iki mislini verip daha iyisini alırım. Ki komedi şu ki, benim insanım 500 e tema yapıyor, yabancı ise maksimum 50 dolara.

Yahu bilerek mi hala daha aynı şeyi söylüyorsunuz? 2 mesajımda bahsettim, hala daha aynı şey.

Elin yabancısı 50$'a yaptığı temayı bir kişiye değil 100 kişiye satıyor, 5.000$ para kazanıyor. Eğer özel yaptırmak istersen senden yine bu kadar fiyat alacaklar çünkü adam sadece sana çalışacak.

Profesyonel bir tasarımcı çalıştırmak 50$ mı sanıyorsun? Ya da bir mühendis çalıştırmak?

Eğer bütçen yetmiyorsa herkesin kullandığı 50 dolarlık temayı satın alırsın. Yok hayır ben özel bir yazılım istiyorum dersen bu kişinin parasını ödeyeceksin.

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
[QUOTE=ocean_mist]... benim insanım 500 e tema yapıyor, yabancı ise maksimum 50 dolara...[/QUOTE]
Bu kadar sözden sonra hala bunu diyebiliyorsanız, size söylenecek bir söz kalmıyor.

• Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

Psycho adlı üyeden alıntı

İşi bilmediğiniz için 10 kutu 500 lira nasıl ediyor diyorsunuz. Burada modluk yapanlar işi bilen bilgili insanlar.

Siz özel bir tema istiyorsunuz. Yani bir kişiyi tutup zamanını size özel harcamasını istiyorsunuz. Bu kişide sadece sizden para alacak. 50$'a satılan temalar herkese satılan temalar. İkisi arasındaki farkı hala daha anlamamınız beni şaşırtıyor. Burası bir webmaster forumu diye biliyorum?

Bahsettiğiniz kişi Ahmet Kaplan adlı arkadaşımız. Kendisini ayrıca konuya davet ediyorum.

Bana fiyat verenlerin birisi Ahmet Kaplan; kendisi rahatsızlığında beni beklettiği için 500' den 250 ye indi.
Diğeri; Okan Sağlam 400' den başlar dedi:

Maalesef ben sizler kadar bilgili bir webmaster değilim, bu ülkede askeri ücret 800 lira efendi.

• Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6014
  • Beğeniler 3921 / 3920
  • Ticaret 6, (%100)

Arkadaşım ben kişiye özel tema istemiyorum, ki istediğim tema başarılı bir örnektir.

Kardeşim önce sen ne istediğinin farkına var. Hem özel tema istemiyorum diyorsun hemde istediğim tema başarılı bir örnek diyorsun.

Eğer özel bir yazılım istiyorsan, ödeyeceğin para bu yazılımı yapacak kişinin harcadığı zaman olacak. Bu kutuları 1 saattemi yazacak senin için? Atıyorum o zaman 100 TL diyecek. Ya da öğrenciyse 50 TL isteyecek.

Yok hayır, sen baştan sona bir temadan bahsediyorsan bu adam 1 haftasını sana harcayacak ve senden 500 TL isteyecektir.

Öncelikle bir şunu anlamaya çalışalım. Kardeşim sen ne istiyorsun?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al