Arkadaşlar wordpress sitemde yayınladığım tüm içerikleri ertesi gün onlarca sitede kaynak belirtilmeden kendilerininmiş gibi yayınladıkalrını görüyorum. Defalarca kaynak belirtin diye uyarmama rağmen dinlemediler. Son uyarımı bugün yolladım eğer kaynak belirtmezlerse yarın avukat aracılığıyla tüm siteler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Yazıların ekran görüntülerini aldım ve sitelere eklenme tarihlerini bir bir not ettim.im sitemden önce onalr çıkıyor.
Bunu engellemenin bir yolu yok mu? İçeriğimi kopyalayamamalarını istiyorum sağ tuş engelleme ya da ne biliyim buna benzer birşeyler yokmu. Bir makale için yeri geliyor 6-7 saat bilgisayar başında gözlerim perişan oluyor. elin oğlu gelip kopyala yapıştırla sitesine binlerce üye çekiyor. Bunlar yüzünden sitemin hiti git gide düşmeye başladı. Yazıları aratınca sitesi benimkinden üst sırada çıkıyor. Emek hırsızlığının yokmu cezsı şikayet edilecek bir yer falan. adamlar bu şekilde paraya para demiyor. Çok canım sıkılıyor lütfen bana eklenti vs bu konuda tavsiyelerde bulunun