lostyazilim

Adsense Bugta kaldı

5 Mesajlar 1.022 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MertErtem MertErtem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek php coder
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 4, (%100)

Selam arkadaşlar şimdi bundan yaklaşık 2 ay önce kadar adsense hesabı açmıştım 30 gün önce kadar sildim bu hesabı , yeni google hesabı açtım alıcı ismini yazıyorum 1 gün sonra hata veriyor başka bir bilgisayardan başvurmama rağmen . Aşşağıdaki resim hatasını veriyor.

Yeni hesap açmama rağmen ve başka bilgisayardan başvurmama rağmen bu hatayı alıyorum eski hesabıma giriş yapamıyorum sildiğim için geri alma seçenekleri var ama doğum tarihini ve yılını salladığım için , geri alamıyorum acaba yeni hesap açsam alıcı ismini değiştirsem aynı siteyle başvursam bu sorun düzelirmi görüşlerinizi konu altına atarsanız sevinirim .

wmaraci
reklam

Gokhan01 Gokhan01 Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam benim iki farklı adsense hesabım olmuştu aynı bilgisayardan açmıştım birini soyadımı başına yazdım diğerinide adımı başına yazmıştım maillerde tarih cep telefonu gibi bilgiler farklı ama ev adresi bilgisi aynı siz bu email ile başvuruyu yapmışsınız ondan kabul etmiyor yeni bir gmail hesabı alın mertertem@gmail gibi bişi alın tekrar başvurun ama diğer maildeki site ile aynı siteye yeni mail ile başvrursan yine aynı sorunlar karşılaşabilirsin o mail adresini bir şekilde kurtarman gerekecek.

• Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek php coder
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 4, (%100)

Gökhan Blog adlı üyeden alıntı

Hocam benim iki farklı adsense hesabım olmuştu aynı bilgisayardan açmıştım birini soyadımı başına yazdım diğerinide adımı başına yazmıştım maillerde tarih cep telefonu gibi bilgiler farklı ama ev adresi bilgisi aynı siz bu email ile başvuruyu yapmışsınız ondan kabul etmiyor yeni bir gmail hesabı alın mertertem@gmail gibi bişi alın tekrar başvurun ama diğer maildeki site ile aynı siteye yeni mail ile başvrursan yine aynı sorunlar karşılaşabilirsin o mail adresini bir şekilde kurtarman gerekecek.

Hocam deniyorum ama olmuyor başka yolu yokmudur ticket gibi bir yolu ?

Gokhan01 Gokhan01 Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
hocam mail adresinizde cep telefonunuz kayıt etmediniz google her fırsatta istiyorda :D .. maili açan sizsiniz gizli soru cevap hiç bişi mi hatırlamıyorsunuz hocam ikinci mail falan şifre unutma seçenekleri yokmu hiç

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek php coder
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 4, (%100)

Gökhan Blog adlı üyeden alıntı

hocam mail adresinizde cep telefonunuz kayıt etmediniz google her fırsatta istiyorda :D .. maili açan sizsiniz gizli soru cevap hiç bişi mi hatırlamıyorsunuz hocam ikinci mail falan şifre unutma seçenekleri yokmu hiç

Denedim ama olacak gibi deil hocam alıcı ismini değiştirsem sorun düzelirmi acaba ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al