Değerli arkadaşlar, başlıkta yazan bir konuyu açıklığa kavuşturalım, "SINIRSIZ" diye bir şey yoktur. Öncelikli olarak bunu bilmenizi istiyorum, her kimki sınırsız bir paket satıyorsa bu bilgi birikimi olmayan kişileri bir nebze olsun etkilemek ve kafalarında sorun olmayacağı düşüncesini oluşturmak için yapılmış bir hiledir. Hangi hosting firması olursa olsun sınırsız bir hizmet veremez. Bana bir tane örnek verin ve burası veriyor diye yazın 1 dakika içinde hesabı kapatırlar. İçeriye bir video scripti atar ve ardından 10 tane BlueRay DVD yüklerim o sınırsız paket bir anda güme gider. Lütfen bu gibi safsatalara inanmayın.

Sınırsız Hosting, Reseller, Sunucu ve İnternet diye bir şey yoktur. Sadece sizin kullanabileceğiniz oranlardan daha fazla bir alan vererek sizin bu alanı kısa sürede dolduramayacağınızı düşünürler böylece size göre zaten doldurulamayacak olan alan sizin için sınırsızdır. Unutmayın ki bir makine içerisinde klasör kiralıyorsunuz. Bu klasör diğerlerinden çok daha ciddi boyutlarda olursa verilen limiti aşarsa anında devre dışı bırakılır ve verilerinizi de alamayabilirsiniz.

Size saldırı oldu, sırt oldu bilmem ne oldu diyebilirler, halbuki alakası yok, azımı bozmak istemiyorum iyi niyetli olmak adına ama insanları kandırarak ellerindeki 10 20 TL ye bile tenezzür eden firmalar miğdemi bulandırıyor.

Ciddi olan bir firma karakterli olan bir firma gerçek değerleri yazar, ne veriyorsa onu asla olmadık hayali ve insanları kandırmak için girişimlerde bulunmaz. Bulut bilişim dahil olmak üzere her türlü Cloud System belli bir sınıra tabidir, eklenebilir HDD olabilir, Wİn Azure gibi veya Cloud CDN gibi ancak bu sistemlerde dahi belli bir limit hakimdir. Kaldı ki kesinlikle bu kapasitelere ulaşacak bir çalışmanız olduğunu düşünmüyorum zaten bu sistemlerde afaki rakamlardan başlayan fiyatlarla hizmet vermektedir.

Dilerim faydası olur ve sınırsız diye satış yapılan yerlerden değil de Real ve Gerçek olan yerlerden alışveriş yaparak doğru insanların kazanmasını sağlarsınız.

Başarılar