GencHaber adlı üyeden alıntı

bende .org kullanıyorum ve google da ilk sırada çıkıyor yeri geliyor düşüyor sonra yine çıkıyor .org konusunda bi tereddütünüz olmasın :)

aslına bakarsanız sizin yorumlarınızla içim rahatladı tekrar site ile ilgilenmeye başladım ancak, bir arkadaş çok reklam var demiş o yüzden kafamı kurcaladı. siz de bakıp bir yorum yapabilirmisiniz. Reklamlarım kurallar çerçevesinde aslında ancak iframein içindede reklam var ancak yine de totalde 3+3 kuralına uygun.

Ek Olarak:

dedemir85 adlı üyeden alıntı

Hesap tablolarının renklerini tek tip düşünsen daha iyi olur ton farklı olabilir ama renk aynı olmalı bence birde bende

hesaplama.tk var bende böyle bir şey yapmayı düşünüyordum ama beceremedim sen baya iyisin eğer istersen ortak birşeyler yapabiliriz.

selamlar hocam,
ortak bişeyler yapmak bana da uyar, hesaplama ile ilgili tüm scriptleri tek bir sitede birleştirebiliriz. Ayrıntılatı özelden konuşabiliriz. ancak rakip çok kuvvetli özellikle subdomainlerle hepsini götürmüş adam, nerdeyse tüm hesaplamalarda 1. sayfada çıkıyor. Bu sebeple ben de hedefe yöneldim.