Merhaba, dün bu konuya denk gelmiştim forumda. Adımı ben atayım o zaman dedim ve tümsiad (Tüm sanayici ve iş adamları derneği) ile iletişime geçtim. Durumu kendilerine aktardım. Yaratıcı fikirlere sahip gençlerimiz sadece sermayesizlikten yok oluyor, bu konuda bir şey yapmalısınız dedim. Şaşıracağım şekilde çok özen gösterdiler ve sevindiler. Anladım ki problem sermaye değil, kişisel tembellikmiş. Adamlar sizi arıyor, siz adamları arıyormuşsunuz meğer(: Sonuç itibari ile şuna karar verdik. Siz fikrinizi proje haline getirip sunacaksınız, tümsiad eğer olur bu evet derse size destek verecek ve projeye göre herhangi bir sermaye sınırıda yok. Yeter ki fikriniz akla uygun olsun. Peki bu iş nasıl olacak? Benim gönlümden geçen, wm aracında bir bölüm açılsa, wm fikir sanat gibi, ve projeleri bu kısımdan iş adamları takip etse, kaliteli bir iş çıkardı ve forumun insanlara yararını tam sonuca ulaştırarak, fikir sahibini iş adamlarıyla buluştururdu. Elbette onların gördüğü projenizi bizlerin göremeyeceği şekilde.
Şunu diyebilirsiniz, ya adam alır kaçarsa?(: Tamam madem inanıyorsunuz projenize 20 TL ye noterden tasdikleyin. Yani bu işlerde parayı almadan söylemem diyemeyiz iş adamlarına. Yok olmasındansa şansınızı deneyin derim ben. Projenin nasıl sunulması gerektiğini bana iletecekler. Bende size nasıl anlatmalısınız gelen taslağı atarım gelince. Ben projenizi görmeyeceğim bu arada. O tür yoruma girmeyin. Tamamen, bir açık var iletişim kopukluğu var olarak algıladım ve projelerinizin iş adamlarına sunulmasını sağlamaya çalıştım. Projenizle benim hiçbir ilgim yok. Tutarsa hak talep etmeyeceğim çıkar değil bu hareketin altındaki(: