AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Olsun ağır olsun, aklını başına al süha. Taktım sana(:

Ek Olarak:

H etiketi kullanacaksınız, yayınlanan fotoğraflarda yükledikten sonra açıklama gireceksiniz resimlere

Ek Olarak:

Sonraki konu başka bir olay. O her içerikte var ve otomatik. Biz özellikle vurgulamak istiyoruz. Bu yüzden manuel linkleme yapıyoruz. Anahtar kelime üzerinden linkleme yapıyoruz.

Zayıflamak için tavsiyeler, kelimesi zayıflatıcı ilaçların url sine şeklinde.

Ek Olarak:

Sanmıyorum. İçerik girildi, 7 gün 8 saat sonra index aldı. Bir sonraki index 7 gün 8 saat sonra oldu. Sonraki index yine tam olarak 7 gün 8 saat sonra oldu.(3 hafta geçmiş oldu) Bu şekilde mi?

Ek Olarak:

10 paravanda aktif, güncel. Yerleri sağlamlaştığında sadece 2 sinden size link geliyor. Bu şekilde olur. 10 paravanın hepsinden link vermeniz olmaz. Güzel düşünmüşsünüz ayrıca. Dediğim gibi Google gerçeklik algoritması kullanır, bu yüzden zeki bir akıl yürütme ile %70 oranında çözersiniz algoritmaları. Tebrik ederim.

Hocam hayir o sekil de degil gunde iki makale girdim birini sabah digerini aksam ikiside yazilma zamanina gore 7 gun 8 saat temami degistirdikten sonra oldu bu :((

Mesela a sitesine abc yazisi girdim ertesi gun site:asitesi.asd url cikiyor ama google da abc basligini arattigim da ya site haritam yada eski indexlerde cikiyor yani konun tam linki 7 gun 8 saat