-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, bir yakınım için amatör bir web sitesi kuracam. İşte salonla ilgili bilgiler, fotoğraflar üyelik sistemi falan olacak. Tema ücretsiz veya paralı olabilir. (Tavsiyelerinizi bekliyorum)
Wordpress düşünüyorum, daha önce hiç kullanmadım fakat zorlanmam heralde. Tahmini ne kadar sürede bitirilir bu şekilde giriş seviye bir site? Yazılar falan hazır gelecek bana. Bir de neler yapmak gerekir, eklenti falan?
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Wordpress kullanıcı ve google dostu bir içerik yönetim sistemi. Kullanımı çokta karmaşık değil ve eminim kısa zamanda tam anlamıyla kullanırsınız. Spor salonu olarak temalar vardır sanırım. Olmazsada istediğiniz içeriğe en yatkın temayı düzenlersiniz. Üyelik sistemine gelince. Sanırım bununla ilgilide eklenti bulabilir veya eklenti yazan arkadaşlardan yazdırabilirsiniz. Süre olayına gelince. Şahsen temayı bulmuş olsam ve içerik elimde olsa birkaç saat içinde domain hosting alıp yayına koymuş olurdum. Tabi eklentiler düzenleme vs zamanla olacak şeyler. Hop diye bitirilmiyor hiç bir site. Önce siteyi açacaksınız sonra içeriği ekleyeceksiniz. Üyelik sisteminin durumu ile ilgili bilgim yok ama normal millet üye olsun sadece, yazılara yorum atsınlar gibi bişeyse onun için ekstra bişeye gerek yok. Ama salona kayıt bilgileri, kişiye özel içerik program vs bilgiler diye kapsamlı birşey isterseniz bilen birine eklenti yazdırmanız gerekiyor. Dediğim gibi duruma göre hem çok kısa sürede yapabilir hemde birkaç haftada yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Üyelik sistemine bile gerek yok ozaman. Wordpress gym themes diye aratın google amcada bulursunuz tema. YouTube'dada wordpressin nasıl kurulacağı ve nasıl tema yükleneceği, belki içeriklerin nasıl ekleneceğine dair videolarda bulabilirsiniz. Allah kolaylık versin şimdiden.