TTnet‘in yeni kampanyası TTnet Roket geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Kampanya aslında oldukça başarılı ve ilgi çekici. Kampanya Superonline‘nın Turbo Buton kampanyasına benziyor.

TTnet müşterisi olarak kampanya haberi telefon ve mail yoluyla haber edildi. Bakıldığı zaman aşağıdaki kampanya görselinde söylenen pek gerçekci gelmiyor. Çünkü TTnet gibi bir firma nasıl ücretsiz böyle birşey yapabilir, muhakkak arkaplan başka birşeyler vardır diye düşündüm. Bu yüzden TTnet Müşteri Hizmetlerini aradım. Her zaman olduğu gibi müşteri temsilcisi ordan oraya ordan oraya aktarmayla en sonunda doğru yere bağladı. Altı üstü kampanya detaylarını alacaktım bunun için sülalemin altından girip üstünden çıktılar. Temsilci bilgileri en sonunda bilgileri vermeye başladı.

Kampanyaya katılım tamamiyle ücretsiz ve herhangi bir tahhahüt vermeye gerek yok. Çok ilginç yani TTnet gibi bir firma Adil Kullanım Kotası saçmalığına rağmen bu kampanyayla 24 saatliğine ADK‘ya takılmadan indirme yapabilmenizi sağlıyor. Acaba TTnet bu zamana kadar melekti de biz mi görmedik? Temsilciye başvurmak istediğimi söyledim. Tekrardan bütün bilgileri sordu. Kontrol ettiğini ve alt yapının uygun olmadığını söyledi. Birçok kişi belki de şöyle düşünebilir: “Alt yapın uygun değilse nasıl versinler o hızı?” mantıklı bir soru tabi ama burda kapitalizm devreye giriyor. Zamanında TTnet bize Fiber paketlerini tanıtmaya geldiğinde bize 1000mbite kadar olan paketlerden alabileceğimizi söylediler.

Alt yapı 1000Mbit’e kadar destekliyor ama 100Mbit’i desteklemiyor :) Kampanyaya TTnet Müşteri Hizmetlerinden, Online İşlem Merkezinden veya ROKET ADSL NO yazıp 6606′ya kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Kaynak: http://www.buraksakalli.org/*****-roket-kampanyasi/