lostyazilim

Ah adsense ah

22 Mesajlar 3.094 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

kopya içerik var mesela

kopya içerik olmadığı halde bile google politikalarına uyumlu değil diyor adsense kafasına göre alıp almıyor geçenlerde başvuru yapmıştım google politikalarına uyumlu değil dedi kopyala yapıştır içerik olmamasına rağmen
caxapa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

caxapa caxapa öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 42 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

Modesly adlı üyeden alıntı

kopya içerik olmadığı halde bile google politikalarına uyumlu değil diyor adsense kafasına göre alıp almıyor geçenlerde başvuru yapmıştım google politikalarına uyumlu değil dedi kopyala yapıştır içerik olmamasına rağmen

adsense neyin kafasını yaşıyorsun :D bilemedim

Burakdelikara.com.tr - tekparcahdfilm.net -

• Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

caxapa adlı üyeden alıntı

adsense neyin kafasını yaşıyorsun :D bilemedim

arkadaşlar site yaşından dolayı olabilir dediler anahtar kelimede filan daha çıkmış durumda değilim bakalım 1 ay kadar bekliyip tekrar başvurucamda 1k tekil hite yazık oluyor.
caxapa

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 42 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

arkadaşlar site yaşından dolayı olabilir dediler anahtar kelimede filan daha çıkmış durumda değilim bakalım 1 ay kadar bekliyip tekrar başvurucamda 1k tekil hite yazık oluyor.

aslında her kafadan bi ses çıkıyor :)

wmaraci
wmaraci

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)

Şöyle ki sadece kopya ile bitmiyor bu konu. Resimlerde özgün olacak sanırım ki resimleri de kaldırmıştım ben adsense almak için. Bunun ile birlikte domain'in yaşı, kullandığınız etiketler, index, trafik herşey var.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT

• Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Şöyle ki sadece kopya ile bitmiyor bu konu. Resimlerde özgün olacak sanırım ki resimleri de kaldırmıştım ben adsense almak için. Bunun ile birlikte domain'in yaşı, kullandığınız etiketler, index, trafik herşey var.

domain yaşından kaybediyorum galiba bazı arkadaşlarda aynı şeyi söyledi resimlerin özgün olması imkansız her site birbirinden alıyor.

omerkarahan omerkarahan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 45 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşım aynı sorunu tam 6 başvurumda yaşamış bir insan olarak sana bazı önerilerde bulunacağım yaptığın taktirde kabul edilmen içten bile değil.

-> İlk önce sitende bulunan o üst kısım audio player'i kaldır , veya sen audio player eklentisini kabul edilene kadar kaldır çünkü audio player eklentisi her sayfada bir .js dosyası çağırır ve siteni yavaşlatır,ayrıyetten googlenin adsense kayıt aşamasında böyle şeyler gereksiz görülür.

-> Kemal Sunal'ın fix bir bölgesi var bunu da kaldır,eğer kabul edilirsen tekrar aktif edersin,dert etme,kabul edilene kadar ayıya dayı de :)

-> x kez okunmuş gibi postviews eklentileri hem sunucusu hemde mysql veritabanını yorar,kısa süreliğine bundan da vazgeç zaten postviews eklentin sayfayı yenileyince tekrar yazıyor,bu büyük bir açık aslında kullanıcı sayfayı her yenilediğinde veritabanında gereksiz işlem yaparak siteni yavaşlatabilir,google 'de yavaş siteleri , gereksiz eklentilerle süslenmiş siteleri sevmez,iahsen ben şimdiye kadar hiçbir zaman böyle "x kez okundu " gibi yazıları okuyuculara göstermek için eklenti eklemeyi tavsiye etmem - önermem.

-> Yazıların seçilmesini engellemişin,bunu aç,bu kopyalama engellemesi google'nin siteni kabul etmeme bahanelerinden biri haline gelebilir.

-> Yazı boyutun çok küçük,bu büyük bir eksik yön,bunu düzeltmelisin,bunu yapmak için css dosyandaki tekil yazı div'inin özelliklerini aşağıdaki ile değiştir.

h2.title {
overflow: hidden;
margin-bottom: 20px;
margin-left: 35px;
line-height: 20px;
color: #045454;
font-size: 20px;
}

.tekilyazi p {
font-size: 15px;
margin: 0 0 18px 0;
font-family: "Open Sans",Helvetica,Arial,sans-serif;
}

-> Yazı bölgesinin arkaplan resmi hem göz alıyor hemde yine siteyi yoruyor,boşa resim yükleniyor.bunuda kaldır inan beyaz daha iyi oluyor.

.tekilyazi {
padding: 0 10px;
font-size: 12px;
}

-> Konularını resimsiz bırakma ve resimlerini gereken boyutlarda ekle ve resimleri eğer başka kaynaktan alıyorsan ismini değiştir de ekle ve eklerken ortam tarayıcısında title - başlık gir.
-> Kopya içerikten sakın bu süreç içinde.
-> Başvuru sürecinde bol bol yazı girmeye çalış.
-> Domain yaşının 2 ayı geçmesi yeterlidir,öyle 1 yıl olsun 2 yıl olsun diye birşey yok bazen 1 aylık özgün kaliteli içeğe sahip siteler bile reklam alabilmekte.

Yukarıda saydıklarımı uygular ve bir başvuru daha yollarsan büyük ihtimal ile adsense başvurun onaylanır.bende böyle yaptım ve onaylandı.Hiç dert etme google'nin bu sıkı tutumu oyle her websitesi olana ortak kazanç vermemesinden kaynaklanır,artık daha seçici davranıyorlar,gün geçtikçe kayıt olmak ve kazanç elde etmek zorlaşıyor.

• Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 42 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

omerkarahan adlı üyeden alıntı

Arkadaşım aynı sorunu tam 6 başvurumda yaşamış bir insan olarak sana bazı önerilerde bulunacağım yaptığın taktirde kabul edilmen içten bile değil.

-> İlk önce sitende bulunan o üst kısım audio player'i kaldır , veya sen audio player eklentisini kabul edilene kadar kaldır çünkü audio player eklentisi her sayfada bir .js dosyası çağırır ve siteni yavaşlatır,ayrıyetten googlenin adsense kayıt aşamasında böyle şeyler gereksiz görülür.

-> Kemal Sunal'ın fix bir bölgesi var bunu da kaldır,eğer kabul edilirsen tekrar aktif edersin,dert etme,kabul edilene kadar ayıya dayı de :)

-> x kez okunmuş gibi postviews eklentileri hem sunucusu hemde mysql veritabanını yorar,kısa süreliğine bundan da vazgeç zaten postviews eklentin sayfayı yenileyince tekrar yazıyor,bu büyük bir açık aslında kullanıcı sayfayı her yenilediğinde veritabanında gereksiz işlem yaparak siteni yavaşlatabilir,google 'de yavaş siteleri , gereksiz eklentilerle süslenmiş siteleri sevmez,iahsen ben şimdiye kadar hiçbir zaman böyle "x kez okundu " gibi yazıları okuyuculara göstermek için eklenti eklemeyi tavsiye etmem - önermem.

-> Yazıların seçilmesini engellemişin,bunu aç,bu kopyalama engellemesi google'nin siteni kabul etmeme bahanelerinden biri haline gelebilir.

-> Yazı boyutun çok küçük,bu büyük bir eksik yön,bunu düzeltmelisin,bunu yapmak için css dosyandaki tekil yazı div'inin özelliklerini aşağıdaki ile değiştir.

h2.title {
margin-bottom: 20px;
margin-left: 35px;
color: #045454;
font-size: 20px;
}

.tekilyazi p {
font-size: 15px;
margin: 0 0 18px 0;
font-family: "Open Sans",Helvetica,Arial,sans-serif;
}

-> Yazı bölgesinin arkaplan resmi hem göz alıyor hemde yine siteyi yoruyor,boşa resim yükleniyor.bunuda kaldır inan beyaz daha iyi oluyor.

.tekilyazi {
padding: 0 10px;
font-size: 12px;
}

-> Konularını resimsiz bırakma ve resimlerini gereken boyutlarda ekle ve resimleri eğer başka kaynaktan alıyorsan ismini değiştir de ekle ve eklerken ortam tarayıcısında title - başlık gir.
-> Kopya içerikten sakın bu süreç içinde.
-> Başvuru sürecinde bol bol yazı girmeye çalış.
-> Domain yaşının 2 ayı geçmesi yeterlidir,öyle 1 yıl olsun 2 yıl olsun diye birşey yok bazen 1 aylık özgün kaliteli içeğe sahip siteler bile reklam alabilmekte.

Yukarıda saydıklarımı uygular ve bir başvuru daha yollarsan büyük ihtimal ile adsense başvurun onaylanır.bende böyle yaptım ve onaylandı.Hiç dert etme google'nin bu sıkı tutumu oyle her websitesi olana ortak kazanç vermemesinden kaynaklanır,artık daha seçici davranıyorlar,gün geçtikçe kayıt olmak ve kazanç elde etmek zorlaşıyor.

hocam elinize emeğinize dilinize sağlık valla süper anlatım yapmışsınız deniyecem dediklerinizi tek tek inş uygun olur :)
omerkarahan

kişi bu mesajı beğendi.

ApranaX ApranaX E-ticaret Yöneticiliği Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek E-ticaret Yöneticiliği
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 77 / 76
  • Ticaret 0, (%0)
gmail adresinden başvuru yapmayın, yabancı bir mail açın hotmail de olabilir ama onun daha dışında isviçre gibi örnek bu gibi mail serviesleri kullanabilirsiniz. bazen mail fark edebiliyor. denemekte yarar var.
caxapa

kişi bu mesajı beğendi.

OsmanOkkes OsmanOkkes KravatAdam Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 8 / 19
  • Ticaret 3, (%100)
Sitenizdeki yazılar özgün mü?
+ olarak biraz PR değerinizi arttırmayla uğraşın.
caxapa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al