Merhaba,
Her zaman tanışma faslını en sona bırakmış, biraz çekingen biriyimdir. En sonunda dayanamadım ve böyle bir konu açmak istedim. Forumda 300. mesajımı yazdıktan sonra bu mesajımı yazıyorum.
300 mesajdan sonra mesajlarıma bakan kişiler beni az da olsa tanımışlardır. Kendime webmaster demiyorum ben sadece kendimce yazılımlar yazan bir gencim. Bu işe 2009 yılında ASP'yi öğrenmeye çalışarak başladım. Tasarım yeteneğim olmadığından dolayı Frontpage ile tasarımlar yapıp ASP'yi de entegre edip ASPindir.com'da yayınlıyordum :) Daha sonraları hiç değilse biraz akıllandım, tasarıma öncelik vermeye başladım.
2012 aralık ayında (doğum günümde) 100TL'lik bana alınan D&R hediye çeki ile bir PHP kitabı aldım ve PHP'ye adımımı attım. ASP'den de bu işlere aşinalığım olunca ve malum genç olunca çabucak istediğimi yapar hale geldim.
Çok şükür internet var ve merak ettiğim her şeye oradan bakabiliyorum, buradan da sorabiliyorum. Yani tüm fonksiyonları bilmesem de internetten yararlanıp aradığımı bulabiliyorum.
Bunlarla canınızı sıkıp, vaktinizi aldığım için özür dilerim, herkese tekrardan merhaba ...
EA