Merhaba arkadaşlar ,

Herkesin ortak sorunu veya istediğidir Google gibi bir arama motorunda üst sıralara gelmek . Bazılarınız bu konuda uzman , bazılarınız ise kulaktan dolma bilgilere sahip . Sizlere söylemek istediğim birşey var üstelik kanıtlı olarak . Yazıyı sizi sıkmamak adına uzun tutmayacağım bunun için hemen konuya geçiyorum .

Google de yükselmek için , binlerce içerik girmenize gerek yoktur . Binlerce lira verip seo çalışması yaptırmanıza gerek yoktur . Hepiniz için seo uyumlu tema, seo uyumlu yazı , seo uyumlu arama motoru yakında seo uyumlu eller isteyeceksiniz . Ve ücretsiz isteyeceksiniz!! Sizlere ücretsiz bir sitemden örnek vermek istiyorum .Google nin sevdiğin şey organik bir yazı şekli ve link inşasıdır . Sitenin adresini yazının sonunda vereceğim merak etmeyin . Bu siteye bir makele ekledim yaklaşık 2000 kelime civarı fakat kopyala-yapıştır tekniği ile . Sadece link inşasını özenli bir şekilde oluşturdum ve sadece bu yazı ile şuan domain bazlı seo ve site içi seo yaparak Google de birinci sıradayım . Site dışı seo taktiklerine hiç girişmedim.

Bu kadar basit bir sistemle 2012 yılının sonlarına doğru açtığım ve organikhit programına eklediğim ve dün bir rastalndığı ile gördüğüm bu blogu gerçekten unutmuşum .

http://sinus-tedavisi.blogspot.com/ - sinüs tedavisi/sinüzit tedavisi aramalarında ilk sırada gelen bir blogdur .

Adresi niye verdim ?

Site linkini paylaşma amacım , blogu inceleyip yaptığım çalışmalara bakmanızdır . Kendiniz deneyerek daha kısa sürede öğreneceksiniz . Kolay gelsin.