-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Konu başlığını okuyup da gelenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Paravan blogları nasıl kullanmamız gerektiğini anlatmayacağım malesef. Nasıl kullanacağını bilen arkadaşlarımızdan konuya yorumlarını bırakıp yardımcı olmalarını istiyorum. Çünkü ben de tam olarak konuya hakim değilim.
Ancak yorumlarınızı yazarken isteğim şöyle olmasın lütfen: "Paravan blog açmak ana sitenize yararlıdır, ben yaptım tavsiye ediyorum" olmasın rica ediyorum.
Adlarının neler olması gerektiği, hangi blog sitelerinden alınması belki, yazı girişi anahtar kelimelere nasıl oynanması gerektiği gibi. Beni ilgilendiren asıl soru ise: "Blog tarzı sitelerin(imzamdaki site gibi) yani site sahibinin ilgilendiği üç beş kategoride yazdığı yazılarının bulunduğu bir siteye paravan bloglarla nasıl hit, backlink çalışması yapılabilir?"
Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Başlayalım...
Genelde en çok tercih edilen ve en hızlı index alan, Google'ın kendi blog sitesi Blogger'dır.
Blogger sitelere anahtar kelimenizle alakalı özgün yazılar girmeniz gerekmektedir. Bu girilen özgün yazıların içerisinde anahtar kelime geçecek ve sitenize link verilecek.
Bu şekilde 5-6 özgün yazı girilmelidir. Bu yazıların sayısı zaman ilerledikçe artırılabilir.
İlk 5-6 Yazı girildikten sonra da sitenizin tanıtım yazısını yine linki bir şekilde bloğa girmeniz gerekmektedir.
Bu şekilde açılacak 5-6 Paravan bloğun size katkısı olacaktır.
Not: Açacağınız paravan bloglarda eğer imkanınız varsa hepsini ayrı ayrı hesaplarda açınız. Wordpress.com kullanmanızı da öneririm.
Dipnot: Unuttuğum bir yer varsa sonrasında yazarım, sorularınızı sorabilirsiniz.