-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Hasta bir arkadaşımız için çok acele diş ağrısını geçirecek bir yöntem aranıyor. acele etmezsek kafayı duvara vuracak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hemşir
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Diş ağrısı, damak eti ağrısı v.s bu tarz sorunlar için hiç zaman kaybetmeden doktora görünmeli ancak ağrıyı dindirmek için harika bir tavsiyem olacak ki gecirdiğim ameliyat yüzünden yaşadığım damak ağrısında çözüm oldu:
1 bardak ( kupa) su kaynatsın , içine 10tane karanfil atsın kapatsın üstünü iyice demlensin gargara yapsın. Karanfil uyusturacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
harikasın hocam. tavsiyene aynen uyulacak. çok teşekkür ederim.
doktor
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
önce soğuk su ile çalkalamayı dene, sonra da ağrı kesilmediyse sıcak suyu bir dene bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
şuan soğuk suyu deniyorum. buzlu su. su ağızda iken ağrıyı kesiyor. suyu atınca ağrı kaldığı yerden devam :D sanırım eczaneye gidene kadar biraz çekecez gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Arkadaşlar çürük olmayan bir diş durup dururken şiddetli bir ağrı yaptı. Sağ olsun arkadaşlarımız forumdan bazı bilgiler önerdi. Hepsini uyguladım ama 5 dakikalık ferahlıktan öteye gitmedi. Herkesin bildiği üzere tuzlu su ile gargara yapmak ise 15 dakikalık bir ferahlıkla ilk sıraya oturdu.
Aklınızda olsun, doktora gittim tekrar doktor apse yapmış dedi. diş sağlam çürük yok.
Bana 2 ilaç yazdı bunları sizinle paylaşayım. Kullandıktan 2 gün sonra ağrılar tamamen gitti. sadece diş diş üstüne değdikçe sızlama var. oda yarın geçer umarım.
Doktorun verdiği ilaçlar: AUMENTIN 1000G ve MAJEZIK.
Doktora danışmadan yinede kullanmanızı tavsiye etmem. zira yan etkileri olabilir.
Yardımcı olmaya çalışan kardeşlerime çok teşekkür ederim.