lostyazilim
tr.link

Sitem Açılmıyor Neden Olabilir?

14 Mesajlar 2.342 Okunma
acebozum
tr.link

AndroidMarket AndroidMarket WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 138 / 50
  • Ticaret 80, (%100)

Sanaatkar adlı üyeden alıntı

Çakma Bir lamer ise muhakkak bir açık bırakmıştır. Ddos yapmışsa ip tretden saldıran ipiyi bulamabilirsiniz

Cloudfare kuracağım şimdi,bu rezil ramerlerin amacı nedir anlamak çok zor.Bir insan hakka girmekten neden hoşlanır ki?

elektronikssl
reklam

Sanaatkar Sanaatkar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 3, (%100)
Yedeğine zarar vermiş olabilir keşke yedek alsaydın dizine girebiliyorsan hemen al

SahinDag SahinDag Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 4, (%100)

AndroidMarket adlı üyeden alıntı

Hostçuya mail attım hocam kim çıkacak bakalım işin altından.

Site sahiplerinin başına bu tür olaylar gelebilir tek ip ve program ile kendi bilgisayarından yapıyorsa kafaya takmayın ip adresini tespit edip banlayın tekrarlarsa yine banlayın birkaç tekrardan sonra siz kazanmış olacaksınızdır. Lakin d*dos, b*otnet türü şeyler kullanıyorsa sitenizi hatta sitenizin bulunduğu sunucuyu uzun süreler kapatabilir maddi, manevi zararlar verir bu gaddar kodlar çok musibettir saldırgan 2 tuşla yüzlerce sitenin bulunduğu serveri down edebilir : )

AndroidMarket AndroidMarket WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 138 / 50
  • Ticaret 80, (%100)

Sanaatkar adlı üyeden alıntı

Yedeğine zarar vermiş olabilir keşke yedek alsaydın dizine girebiliyorsan hemen al

Site açıldı hocam,yedek alacağım da şimdi bu şerefsiz kim onu öğrenmeye çalışıyorum.

Host destek ekipleri çok garip ya :D Adam dedi bana sunucuda yoğunluk olmuş.Dedim saldırı mı firmanın hatası mı? Adam dedi sunucuda yoğunluk olmuştur :D

Ek Olarak:

Şahin DAĞ adlı üyeden alıntı

Site sahiplerinin başına bu tür olaylar gelebilir tek ip ve program ile kendi bilgisayarından yapıyorsa kafaya takmayın ip adresini tespit edip banlayın tekrarlarsa yine banlayın birkaç tekrardan sonra siz kazanmış olacaksınızdır. Lakin d*dos, b*otnet türü şeyler kullanıyorsa sitenizi hatta sitenizin bulunduğu sunucuyu uzun süreler kapatabilir maddi, manevi zararlar verir bu gaddar kodlar çok musibettir saldırgan 2 tuşla yüzlerce sitenin bulunduğu serveri down edebilir : )

Cloudfare kuracğaız bakalım :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al