Hepinize yorumlarınız için teşekkürler . Teker teker aklımda kalan eleştirilerinize yorum yapacağım . Domain bazlı seo diye birşey olmasa, domainler niye binlerce fiyata satılır ?

Pm vermedim evet , bu konuya fuub.net webmaster forumunda verdiğim bir cevapla açıklık getirmek istiyorum

Yardımlaşmak için buradayız ama bunların öyle herkese verileceği yok çünkü emeğe saygısızlık olur . Sorular Seo kitabında birçok bilgi bulabilirsiniz . Madde madde böyle yapın diye yazmaz , önemli olan sizin çıkarmanız ben bu seviyeye gelene kadar çok şey çektim , ama başardım . Pm istemenizi anlıyamıyorum , zaten sizlerle siteyi paylaştım herşeyi görün diye . Yaptığım başka hiçbirşey yok . Profosyonel bir site açsaydım eğer daha güzel şeyler yapabilirdim . Ücretsiz blog ile bu kadar olabiliyor . Fuub.net in sağlamış olduğu araçlarla ne yaptığıma bakabilirsiniz . Benim seçtiğim kelimede rekabet oranı gayet düşüktü bu yüzden belki de bu kadar çabuk bir şekilde ilerledim .

E-ticaret yapmak için sağlık sektörü vazgeçilmezdir . Basur tedavisi, migren tedavisi, panik atak tedavisi gibi kelimeleri Google ye yazdığınızda üst sıralarda her zaman blogspot vardır . Bazılarınız blogspot açıp saçma kodlamalarla ile kodlanmış html ağırlıklı temalar koyarlar . Ne gerek var ? Size sunulan temaları kullanın . Organik yazın . Kendinizi arama motoru yerine koyun . Hangi siteleri üst sıralarda gösterirdiniz ? Sizin olan bir blog sistemini mi , yoksa özgün yazıyı mı ? İkisi birlikte olunca samanlık seyran .

Dediğim gibi Sorular Seo kitabı gayet uygun bir fiyatta satışa sunuluyor , emeğe saygı için uyguladığım taktikleri size söylemem bu sitenin sahibine büyük ayıp , bana da emek hırsızlığı olur . Lütfen tartışmaya girmeyelim . Zaten bakış açınızı değiştirebilseydiniz , yada deneme yanılma yöntemleri ile yol alabilseydiniz burada pm atmak yerine biraz araştırırdınız .

Bireysel olarak kimseye söylemiyorum , yazımda kötü söz söylediğimi de düşünmüyorum . Kolay gelsin.