lostyazilim
tr.link

Sİtem aramalarda gerilemeye başladı

16 Mesajlar 2.023 Okunma
lstbozum
tr.link

yuan05 yuan05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 8, (%100)

Jevel adlı üyeden alıntı

Güncellemeler ve ani backlink düşüşleri. Zararlı backlinkleri tespit edin. Google webmaster tools dan alexa 800k üstü ve p1 altı tüm backlinkleri ret edin.
güldürdün gece gece beni biri gelip okuyacak mesajını adamın sitesini uçurucaksın,neden pr1 altı ve 800k üstü linkleri reddetsin :D

wmaraci
reklam

sosyeteq sosyeteq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 20 / 9
  • Ticaret 2, (%100)

yuan05 adlı üyeden alıntı

güldürdün gece gece beni biri gelip okuyacak mesajını adamın sitesini uçurucaksın,neden pr1 altı ve 800k üstü linkleri reddetsin :D

pardon anlamadım

www.f1tr.com

Jevel Jevel Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 502
  • Beğeniler 13 / 68
  • Ticaret 1, (%100)

Güncellemelerden haberiniz yoksa cahil cahil konuşmayın. Zararlı backlinkleri bulmak için bir çok etken vardır ve ben bazılarını belirttim.

• Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 8, (%100)

sosyeteq adlı üyeden alıntı

bu konuda biraz daha yardımcı olurmusunuz daha açıklayıcı anlatırsanız çok sevinirim
siteme bakarak şunu kaldırın şunu ekleyin şeklinde olursa inanın size minnettar kalırım
ben baktım kardeşim sitene,32k linkin var ortalama 1-1,5 ay önce 46k ya ulaşmışsın sonra 32 ye düşmüşsün bu yüzden sıralaman düşmüş yada senin üstündeki siteler çalışma yapıp geçmiş seni

Ek Olarak:

Jevel adlı üyeden alıntı

Güncellemelerden haberiniz yoksa cahil cahil konuşmayın. Zararlı backlinkleri bulmak için bir çok etken vardır ve ben bazılarını belirttim.
adam sitem filtreye ya da sandboxa girdi demiyor ki yada googleden bana uyarı maili geldi demiyor kör cahil,adam sitem 1 sayfadaydı 2 ye düştü diyor,

wmaraci
wmaraci

sosyeteq sosyeteq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 20 / 9
  • Ticaret 2, (%100)

ben baktım kardeşim sitene,32k linkin var ortalama 1-1,5 ay önce 46k ya ulaşmışsın sonra 32 ye düşmüşsün bu yüzden sıralaman düşmüş yada senin üstündeki siteler çalışma yapıp geçmiş seni

peki buna nerden baktınız bilgilendirirmisiniz beni ayrıca ne yapmam gerekiyor

www.f1tr.com

• Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 8, (%100)

sosyeteq adlı üyeden alıntı

peki buna nerden baktınız bilgilendirirmisiniz beni ayrıca ne yapmam gerekiyor
bu arkadaşın dediği ancak site filtreye ya da sandboxa girerse uygulanır,yada google sana mail gönderir çok fazla yapay bağlantı var diye,bunlar gerçekleştiyse eğer linkleri ayıklamak gerekir,ama ufak sıralama kaybında backlink kaybı ya da üstteki sitelerin seo çalışması yapması ile gerçekleşir,tavsiyem sana ya kendi sektöründe linkler almaya devam et,ya da güzel pr li bi domain düşür kendi sektöründen içerik gir ana sitene link bağla ya da 301 çek bu kadar basit ahrefs.com dan bakabilirsin

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al