Değer Jokertr, öncelikle public_html dediğin için sanırım Cpanel kullanıyorsun, Cpanel üzerinde MySql bölümüne giderek domain adresinin bağlı olduğu Cpanel'de bir Veritabanı oluştur lütfen, sonrasında localhost'da bulunan veritabanını dışarı aktar diyerek bir sql çıktısı al. Cpanel içerisinde oluşturduğun veritabanına localhost'dan çıktı almış olduğun Sql sorgusunu yükle.

2. Aşamada: public_html adresi içerisine localhost'da wordpress içerisindeki tüm dosyaları eksiksiz şekilde kopyalayın.

3. Aşama: wp-config.php dosyasını Cpanel içerisinde yada masaustunde açarak daha önce oluşturmuş olduğunuz veritanabı adını değiştirin. Yani Cpanel'i kullanarak oluşturmuş olduğunuz ve localhost'dan Cpanel'e aktarmış olduğunuz yeni veritabanı isminizi wp-config.php dosyasına girerek local'de çalıştırmış olduğunuz sitenin açılmasını sağlayın.

4. Aşama: admin bölümüne girerek site adresi kısmında yazan http://localhost yazısını site adresiniz ile değiştirin. Bunu tapabilmeniz için sitenin admin paneline ulaşamanız gerekir ancak kurulumu burda yapmadığınız için admin paneli cevap vermeyebilir bu nedenle MySql e girerek setting yada config bölümünden http://localhost yazan yeri site adresiniz ile değiştirin ve cachelerinizi silerek siteyi browserda tekrar çalıştırın.

Genel itibariyle işlemleri doğru yapmanız durumunda site çalışacaktır.

daha sonra site adresinin sonuna sadece/admin yazsanız dahi adminpaneline gieceksiniz wordpress in yeni sürümlerinde adminpaneli tanıma özelliği bulunuyor bu nedenle wp-admin.php yada login.php gibi şeyler yazmanıza gerek yok.

Başarılar