lostyazilim
tr.link

Wordpress Güncellemesinden Sonra Sitede Birşey Gözükmüyor!

6 Mesajlar 2.182 Okunma
lstbozum
tr.link

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Merhaba arkadaşlar, okulumun resmi sitesinin bir alt kategorisinde kulüp sitesi var. Bu sitenin wordpress güncellemesini yapamıyordum ftp bilgilerini doğru girmeme rağmen. Ben de manuel güncel wordpress dosyalarını koydum filezilladan. Ancak şuan hiç birşey gözükmüyor sitede. Nerede yanlış yapmış olabilirim? Ya yanlışımı düzelteyim yada baştan kurayım ancak malum okul sitesi olduğundan panel veya phpmyadmin erişimim yok. Erişimi mail aracılığıyla okulun tasarımcısına yaptırabiliyorum.

site: www.istanbul.edu.tr/iugen

Ayrıca bu siteyi yayına sokmadan da rahat edemiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

wmaraci
reklam

Gokhan01 Gokhan01 Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Son sürümü internetten indirin ve wp-admin klasörünün içindekilerini web sitenizin wp-admin klasörünün içindekileri ile değiştirin.
Notepad ++ programını indirin ve wp-config.php dosyasını bu program ile açın. Programın menüsünden "Kodlama" ya tıklayın açılan menüden "UTF-8 (BOM'suz) olarak Kodla" yı seçin. Kaydedin ve üzerine yazın.
Temanızı internetten tekrar indirin. FTP den tema dosyalarınızı yeniden yükleyin. (Bizim yaşadığımız aynı problem bu şekilde çözülmüştü.)
WP eski bir sürümünü yükleyin. Sorun eski eklentilerinizin yeni sürümle uyuşmazlığı olabilir.
Eklentiler (Plugins) klasörüne girin ve şüphelendiğiniz eklentinin klasör ismini değiştirin örneğin "changelogin" olan eklenti klasör ismini "changelogin1" yapın. Eğer giriş yapabiliyorsanız problemin kaynağını da buldunuz demektir.
htaccess den kaynaklanıyor olabilir. Kalıcıbağlantıları güncellenmemişse bu sorun yaşanabilir.

Gibi bir çok sebepden kayaklı olabilir sorununun googleda araması güncelleme sonrası beyaz ekran hatası diye detaylı araştırma yaparsan çözebilirsin, inşallah bu seferse sana yardım ettim diye pişman olmam süha.

lussio lussio Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 40 / 51
  • Ticaret 5, (%100)
wordpress'in kurulu olduğu ana dizinde maintenance isimli bir dosya oluşmuş olmalı o dosyayı sil. Wordpress güncellemelerini de eğer kendinize ait hızlı bir sunucunuz yoksa ftp programlaro aracılığı ile manuel yapın

OkanSaglam OkanSaglam www.okansaglam.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 101 / 72
  • Ticaret 15, (%100)
Geçen gün bir başkasıda aynı sorunu yaşamıştı bu sorunu wp-content dışındaki wp-admin, wp-includes ve ana dizindeki wp-config.php dışındaki dosyaları güncelledim, wp-config.php'dede veritabanı bağlantısı sorunu yaşıyorduk ordaki bilgileri güncelleyince site çalışır hale geldi. Bir dene istersen.

wmaraci
wmaraci

Jevel Jevel Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 502
  • Beğeniler 13 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
wp config i sil. SOnra php yeniden boş bir dosya oluştur wp-config.php diye sonrada wp config sampleden bilgileri al yeniden doldur ve kayıt et.

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Gökhan Blog adlı üyeden alıntı

Son sürümü internetten indirin ve wp-admin klasörünün içindekilerini web sitenizin wp-admin klasörünün içindekileri ile değiştirin.
Notepad ++ programını indirin ve wp-config.php dosyasını bu program ile açın. Programın menüsünden "Kodlama" ya tıklayın açılan menüden "UTF-8 (BOM'suz) olarak Kodla" yı seçin. Kaydedin ve üzerine yazın.
Temanızı internetten tekrar indirin. FTP den tema dosyalarınızı yeniden yükleyin. (Bizim yaşadığımız aynı problem bu şekilde çözülmüştü.)
WP eski bir sürümünü yükleyin. Sorun eski eklentilerinizin yeni sürümle uyuşmazlığı olabilir.
Eklentiler (Plugins) klasörüne girin ve şüphelendiğiniz eklentinin klasör ismini değiştirin örneğin "changelogin" olan eklenti klasör ismini "changelogin1" yapın. Eğer giriş yapabiliyorsanız problemin kaynağını da buldunuz demektir.
htaccess den kaynaklanıyor olabilir. Kalıcıbağlantıları güncellenmemişse bu sorun yaşanabilir.

Gibi bir çok sebepden kayaklı olabilir sorununun googleda araması güncelleme sonrası beyaz ekran hatası diye detaylı araştırma yaparsan çözebilirsin, inşallah bu seferse sana yardım ettim diye pişman olmam süha.

Pc'den kalktim 3 güzel cevap geldi, keşke daha önce yazaydınız :) Sağlık olsun. Tamam kardeşim .htaccess ile alakası yok eminim ancak belırteyim kalıcı bağlantı ayarlarında index.php vardır ek bir şey yapmam gerekir mi? Eklenti konusu mantıklı, bunu da deneyeceğim. İnşallah ben de pişman etmemişimdir bu cevabımla benim yardımsever arkadaşım :)

Ek Olarak:

lussio adlı üyeden alıntı

wordpress'in kurulu olduğu ana dizinde maintenance isimli bir dosya oluşmuş olmalı o dosyayı sil. Wordpress güncellemelerini de eğer kendinize ait hızlı bir sunucunuz yoksa ftp programlaro aracılığı ile manuel yapın

Teşekkürler cevabın için. Maintenance dosyasına bakmıstım ondan değil yani. Filezilla ile yapmıstım, PC ye geçince arkadaşların dediklerini yapacağım.

Ek Olarak:

Okan Sağlam adlı üyeden alıntı

Geçen gün bir başkasıda aynı sorunu yaşamıştı bu sorunu wp-content dışındaki wp-admin, wp-includes ve ana dizindeki wp-config.php dışındaki dosyaları güncelledim, wp-config.php'dede veritabanı bağlantısı sorunu yaşıyorduk ordaki bilgileri güncelleyince site çalışır hale geldi. Bir dene istersen.

Veritabanı hatası sorunu çıkmaz kanımca ancak ana dizindekı config hariç diğer dosyaları silmemistim güncelleme yaparken. Bunu deneyeceğim, teşekkürler yardımınız için.

Ek Olarak:

Jevel adlı üyeden alıntı

wp config i sil. SOnra php yeniden boş bir dosya oluştur wp-config.php diye sonrada wp config sampleden bilgileri al yeniden doldur ve kayıt et.

Bunu yapmamızın amacı nedir? Wordpressi baştan yüklemis gibi install.php olayına girmeye gerek var mı? Gene de deneyeceğim bunu da.

Ek Olarak: Güncelleme: Teşekkürler arkadaşlar ortaya karışık hamlelerim sonucu çözdüm. Site yayında :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al