-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Umarım faydalı olur :)
Gandak adlı üyeden alıntı
hocam son 2 haftadır diyebilirim yükseliş yavaşladı ve dalgalanmalar fazlalaştı heralde pagerank güncellemesi gelcek ondan olabilirmi bu dalgalanmalar
Seo ile yeni tanıştım güncellemelerden önce dalgalanmaları hiç gözlemleyemedim maalesef :) Ama inşallah gelip geçici bir durumdur.
anadolupc.com "toptan ikinci el bilgisayar satış"
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
2. maddeyi neye dayanarak yaptınız anlamadım etiketleme sisteminin siteye hiçbir zararı olmaz faydası olur hadi onu geçtim gelen linkleri niye kaldırıyorsunuz? Gelen linklerin ne olursa olsun isterse ****ografik içerikli site olsun size zararı olmaz, tam tersine faydası olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hacklink diyelim hocam o bilmediğiniz linklere şöyle; bir adam sistem bilgilerinizi ele geçirdi bir hack forumunda paylaştı eğer prli felansa millette kendi linkini ekledi hacklink olarak. (footerde görünmez)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
deadhero adlı üyeden alıntı
2. maddeyi neye dayanarak yaptınız anlamadım etiketleme sisteminin siteye hiçbir zararı olmaz faydası olur hadi onu geçtim gelen linkleri niye kaldırıyorsunuz? Gelen linklerin ne olursa olsun isterse ****ografik içerikli site olsun size zararı olmaz, tam tersine faydası olur.
Etiketlemeyi H taglarını linkleyerek yaptım.
Örn:
Bunları kaldırıp siteyi dizine gönderdikten çok kısa bir süre sonra ilk sayfaya fırladım. Daha sonra bir kaç defa ekledim ve emin oldum ki Google etiketlemeyi sevmiyor.
Ayrıca spam sitelerden aldığın linkin zarardan başka bir getirisi olmaz.
RainManTR adlı üyeden alıntı
Hacklink diyelim hocam o bilmediğiniz linklere şöyle; bir adam sistem bilgilerinizi ele geçirdi bir hack forumunda paylaştı eğer prli felansa millette kendi linkini ekledi hacklink olarak. (footerde görünmez)
Sitenin pr değeri 0. Ayrıca bu olaydan sonra scrip'i çok kurcaladım link eklenseydi haberim olurdu. Ancak şimdi yine kıllandırdın beni tüm sayfalara tekrar bakacağım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
RainManTR adlı üyeden alıntı
valla hocam ben görüyorum ne siteler paylaşılıyor. adam ekliyor display none diyor bakıyorsun gözükmüyorda adam ne güzel backlink almış oluyor senden :)
Sitenin tasarımını da ben yaptığım için her gün bakıyorum kodlara. Display none olsa da farketmez. Zaten siteye görüntü olarak değil kod olarak bakıyorum Matrix'teki Neo abimiz gibi :D
EpicZ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
link çıkışı felan bunlar zaten bilinen şeyler tekrar yükselmenizin sebebinin bahsettiğiniz şeyler olduğunu düşünmüyorum.anlatmayıp es geçtiğiniz bişeyler var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler.. Link konusu gerçekten çok önemli. Çok fazla link Google'ın gözünde bir anda çöp site olarak algılanmanıza sebep olabilir. Tamamen Google algoritmasına dayalı bir şey bu. Sistem otomatik tesbit ediyor. Dışarı çıkan linklerinizi nofollow olarak etiketlemeye özen gösterin.