-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cevap verdim bu arada katılacaklar varsa bu projeye verdiğim adresleri eklesinler domaini sloganı ve maskotu beğenmeyenler varsa fikirlere açığım ama beğendiyseniz domaini yenilemem lazım o yüzden bir anca önce ekibi oluşturmamız gerekiyor başvuracak arkadaşlar varsa başvursunlar
Ubeyd
ubeyd değil ubeydullah
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Katılabilir ve elimden geleni yapabilirim :)
Bir Kişisel Blog Yazarı: adamkarga.net
Ubeyd
ubeyd değil ubeydullah
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
elbette
Bir Kişisel Blog Yazarı: adamkarga.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendi sitemizdeki yazıları gönderebiliyorsak, bunu yazar toplama şeklinde yapmana gerek yok. İnsanlar kendi sitelerindeki yazıları göndermeleri için bir form yap, sen sadece gelen yazıları onayla. Bu işi öyle yazarlık gelir fln abartmaya gerek yok bence. Projenize saygı duyuyorum ama, insanlar kendi sitesindeki bir yazıyı reklam amacıyla sizin sitenizde yayınlamak isteyecektir, büyük çoğunluk bunu düşünür, en azından ben şu andaki piyasada bunu görüyorum. Bir de bu yazıları paylaşacak olanlar işe yeni girenler olacaktır. Sizin siteniz bir değer kazanana kadar, sitesi az çok yol almış adamlar tenezzül bile etmezler. (Acı ama gerçek) Yani bu iş öyle "yazarlar gelsin yazsın" ile yapılacak iş değil.
Lütfen eleştirilerimi saygısızlık olarak almayın. Amacım kimsenin düşüncesine hakaret etmek değil, ortaya attığınız projenin zor taraflarını belirtmek istedim yalnızca. Anlayışınız için peşinen teşekkür ediyorum.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
işte reklamını bile yapsa sonuçta yazı girecektir yazısını girmesi yeterli benim için o yüzden zor bir taraf yok bence siz projeyi anlamadan yazdınız yazarlarda gelirse gelir gelmezse gelmez burdaki projede yazarlar site sahibidir kendi sitesi nasılsa burası öyle olacak ki öyle düşünenler yazar olacak o zaman zorluk kalmıyor bence siz proje baştan bir okuyun başlığı okuyup yazmışsınız ilk mesajıda okuyun projeyi anlarsanız ek olarak ben burda projem için yazar arıyorum fikir aramıyorum ortalık filan gibi tekliflerde etmesin kimse
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zaten atakan benim projemde böyle olacak yazarlar sayfası olacak tasarıma henüz karar vermedim ama yazıların altında author bilgisi olacak yazarlar sayfasında yazarların son 3-5 yazısı filan olacak biyografisinin altında aklımda olanlar bunlar ama önce ekibi oluşturmam gerekli