-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer & Web Master
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kolay gelsin herkese ben youtube iş ortaklığında para kazanma adına video yüklemeye başlayacağım ve baslamadan deneyimli kişilerden tavsiyeler alayım dedim hangi videolar daha çok tutulur nerden indirip nasıl düzenlemeli videoları çünkü 3. taraf telif hakkı olayı var buna yakalanmaması lazım
Dev.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
üniversite
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
telif olursa hesabın bile kapanır,pek para vermiyor aslında youtube para e ticarette yada adultta,bizim insanımız neyi sever onu düşünerek videoları hazırla,mümkünse kes ya da ek yap başkalarında olan videoları sorun çıkmaz,mesela her lig maçı sonunda özet koysan iyi tutar genelde komedi,maç özeti,dizi,müzik amaçlı kullanılır.vine tarzı videolar çekip ilginç başlıklar atarakta ziyaretçi çekebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
çalışmıyorum
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bence direk partnerli kanaldan başla,nisan ayından bu yana youtube ortaklığındaydım,herkes partnerliğe geçiyor.Videoların anında reklam ışıgı felan yanması ve de ayrıca bir çok sorun partnerlikte en alt düzeyde.3. taraf sorununu geçmen için kesin taktik biliyorum ama taktiği sanal ortamda paylaşmak istemiyorum çünkü bizim Türkler zaten youtube yeterince spam yapıyorlar.Yediğim teliflerin %99 Türkler'den geliyor inanın.Sana tavsiyeme gelecek olursan partnerli kanalla başla ve Türkçe içerik paylaşma,içeriğin ingilizce olsun hem tbm yüksek oluyor hemde güzel para veriyor.
Bir dip noktada adsense de reklama tık başı alırsın.Partnerli programda izlenme başı para alırsın ayrıca tık oranı fazla olursa ona göre gelirin artar.Bu söylediklerim kendi tecrübelerimden yola çıkarak anlattım.Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer & Web Master
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
nasıl geçeceğim hocam partnerli programa
Dev.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
çalışmıyorum
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
partnerli kanal olabilmek için partnerli programların gereksinimlerini karşılaman lazım.sonra başvuru yapıp onaylanırsa girebiliyorsun.bir çoğunda kanal en az 1 aylık olmalı ,şu kadar izlenimi olmalı veya şu kadar abonesi olmalı ve de asla telif ihtarı almamıs olması gibi etmenler var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer & Web Master
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-