-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bencede forum yapmayın başka bişeyler yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adult, film, dizi gibi scriptler yazıyorum desem şimdi birsürü kişi ilgi göstermişti konuya. Gerçi sizlerde haklısınız. Forum devri bitti. Peki o zaman farklı bir script yazalım. Önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Wordpress gibi bişey yap kendi tasarımımızı kolayca uyarlayabilecegimiz basit bi admin paneli olan anket şeyi olan bi script :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben kendi projem için forum scriptini yazacağım. Yani yazmak zorundayım, çünkü projeme en uygun sistem bu. Konuyu açmamda ki amacım ise hani ben hazır bu scripti yazacağım, hem tasarım açığımı kapatayım hem de scripti paylaşayım belki kullanan, işine yarayan olur. Ama gördüm ki kimsenin forum scriptine ihtiyacı yok. Bu sebepten ötürü, konu burada kapanıyor. Birkaç hafta yoğunlaşıp, tasarım açığımı kapatıp kendi scriptimi yazacağım.
Başka bir projede görüşmek üzere, ilginiz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
M.I.S
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam PBBoard scripti var çok harika bir script araplar tarafıdnan kodlanmış bunu 0 dan çevirelim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşım ne yaptınız, yazdınız mı bir şeyler? çoğu olumsuz yorum olunca belki de soğudunuz olaydan ve hazıra yöneldiniz. yine de konuyu hortlatıp sorayım ben :)
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..