frkn adlı üyeden alıntı

Hocam aklıma bir şey takılıyor,

Google da bu şekilde çıkmak isterim ama

Bu şekilde çıkıyorum nasıl ilk resimde ki gibi çıkabilirim hocam


O Google tarafından belirleniyor. Arama sonucunda sizin gücünüz etkili. Fakat2.si gibi çıkması, 1.si gibi çıkmasından daha iyi.

Ek Olarak:

mustafa10 adlı üyeden alıntı

s,a

@AhmetYılmaz, size ilginizden dolayi tesekkür ederim.
Bir PM gönderdim zamaniniz oludugunda inceleyebilirseniz cok sevinirim.

Saygilar.


Yanıtlandı

Ek Olarak:

Otello57 adlı üyeden alıntı

Hocam dediklerinizi yaptım, site indeksleride tamam. Peki şimdi ne yapmam gerekli_?


Bunu site belirler. Şuanki durum nedir sitede, aynı, daha ileri, daha geri… Google arama motorunun size nasıl baktığını anlamamız için değişiklik sonrası mevcut durumun, önceki duruma oranla arasındaki farklarını bilmemiz gerekiyor. Değişiklik öncesi sitenizin durumu ile şuanki durumu arasında herhangi bir fark var mı? Bu kötü yönde de dahil buna

Ek Olarak:

yasinolmez adlı üyeden alıntı

Merhaba Abicim. Bu hizmetiniz için öncelikle Allah razı olsun umarım karşılığını fazlasıyla alırsınız.

Web sitem 4-5 aydır aktif. Günlük organik hitim 500-600 civarında içeriğim de özgün. Hatta özel bir çaba göstermeme rağmen çoğu kelimede 1. sırada çıkıyorum. Protein tozu zararlı mı? cümlesinde 1.yim mesela. 2. sabah.com.tr 3. mynet.com vs :D Bunun nedeni ne mesela hocam? Neden google beni ilk sıraya atıyor pr'ım 0 üstelik? vmaracından seo puanım 77 verdi.20 tane hatalı css2 20 tane de hatalı css3 buldu sanırım. Nasıl düzeltmeliyim veya düzeltmeli miyim? Bu arada sitenin tasarımı adsense e yönelikti. Sizce değiştirip paralı yabancı temalardan almalı mıyım? veya sitemle alakalı neler yapmamı önerirsiniz? Ne üzerine durmalıyım bu noktadan sonra?(içeriği arttıracağım onun dışında) Cevaplarınız içinşimdiden teşekkürler saygılar


Bahse konu aramada ben söylediğinizden başka sonuçlarla karşılaştım. Sitenizin adresini bilmiyorum böyle bir bilgi iletmemişsiniz. Bu yüzden size pek bir şey söyleyemem. Siteye bakmak lazım incelemek lazım. Backlink nedir gibi genel bir soruya cevap verebilirim ama sitemde ne yapmalıyım sorusuna siteyi görmeden kafadan bir şey söyleyemem.

Niye ben 1. yim konusunu özetle cevaplamak gerekirse. 1.lik pr ye göre belirlenmez. Pr 10 olmanın twitter için hiçbir yararı yok bahsettiğiniz arama sorgusunda. 1.liği belirleyen kıstaslardan en önemlisi, sitenizin o kelime ile ilişkilendirilmiş olup olmadığı. Yoksa tüm ilk sayfalar belli sitelerde dönerdi.

Ek Olarak:

sigma adlı üyeden alıntı

Merhaba;
sorum şu şekilde, bir konu üzerinde birden fazla makale yazmak sizce doğru mu, yoksa spam olarak algılanırmı makaleler tamamen özgün olarak yazılacak konu benzer olabilir doğal olarak. etiket girişlerinde tüm etiketleri diğer yazıdan farklı mı yapmalıyım aynı mı yapmalıyım içerik içi seo için hangisi daha doğru.

yardımlarınız için teşekkürler...


Sağlık konusunda 1 makale yazmanız ki benimde dilime dolandırdınız makale makale diyorum(: makale yazabiliyorsanız zaten aşmışsınızdır(: içerik diyelim düzeltelim. Sağlık konusunda 1 içerik girerek sağlık konusunu bitirebilir misiniz? Hayır! Spam bu demek değil. Sorun yok kısaca.
Etiket konusunda etiketin ne olduğunu, ne amaçla kullanıldığını bir iki cevap önce yazdım. Okuma imkanınız olursa faydalı olacağına inanıyorum sizin sorunuza.