Çalışmanızda başarılar diliyorum ve harcadığınız emeğe saygı duyuyorum. Fakat ben kesinlikle kullanmam. Nedenine gelecek olursak Google Chrome binlerce kişi tarafından geliştirilen bir browser iken çok zorda olsa bir açık bulunabiliniyor. Sizin tarayıcınızın taş çatlasın bir yada bir kaç kişi tarafından geliştirildiğini düşünecek olursak browser gibi şifrelerimizi girdiğimiz, her türlü internet işlemini yaptığımız, hayati önem taşıyan bir programı kullanmayı aklımın ucundan bile geçirmem.
Bir browserda diğer aradığım şey hızdır. Yine sizin Google Chrome kadar hızlı bir tarayıcı yapacağınıza ihtimal vermiyorum. Kaldı ki ben yine binlerce kişi tarafından geliştirilen Internet Explorer'ide güvenlik ve hız konusunda bana güven vermediği için kullanmıyorum.
Keşke farklı bir tür program geliştirmeye kendinizi adasaydınız. Browser geliştirmek sıkıntılı ve zor bir iş. Şu anda piyasada Google Chrome gibi rakipsiz bir tarayıcı var. Bu nedenle sizin ekleyeceğiniz güzel dahi olsa bir kaç özellik sizin kayda değer bir noktaya gelmenizi sağlamaz.
Var mıdır bilmiyorum ama size en az 20-30 yazılımcı ve sağlam bir pazarlama ekibine sahip olmanız lazım. Ancak o zaman emeklerinizin karşılığını belki alırsınız.